Μπράτσος: «Προσωπικότητα ο Φερνάντες, θέλουμε να διεκδικήσουμε την Ευρώπη»

Ο Κώστας Μπράτσος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον Πάολο Φερνάντες, τον Γιώργο Κούτσια, αλλά και τους στόχους του Βόλου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κώστας Μπράτσος για τον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον Βόλο, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας εν όψει της διακοπής λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τέλος ο Μπράτσος αναφέρθηκε στους δύο στόχους του Βόλου, την εξάδα και την ευρωπαϊκή πορεία, αλλά και τον Γιώργο Κούτσια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis:

Για τη διακοπή του Μουντιάλ: «Είναι μια σύνθετη διαδικασία, αυτό το μεγάλο διάστημα που έχουμε να προετοιμαστούμε μεταξύ των δύο γύρων και ανάμεσα στη διακοπή του Μουντιάλ. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την φυσική μας κατάσταση και να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο προπονητικό μας περιεχόμενο. Ετσι, επειδή ασχολούμαστε κατά βάση με αυτό δεν έχουμε πολύ χρόνο για να δούμε Μουντιάλ. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη Πορταριά για την προετοιμασία μας».

Για τον Πάολο Φερνάντες και την μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Θα μας λείψει σαν προσωπικότητα. Είναι ένα παιδί που είχε ευχάριστη παρουσία στα αποδυτήρια, από εκεί και πέρα όμως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να προοδεύει. Γενικότερα, μας ικανοποιεί που οι παίκτες φεύγουν προς τα επάνω».

Για την ικανότητα του Βόλου να βοηθάει τους παίκτες να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα: «Η χημεία και το καλό κλίμα βοηθούν τους ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον. Είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε κάθε παίκτης να εντάσσεται σε αυτήν. Αυτό είναι και ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του Βόλου».

Για τον στόχο του Βόλου: «Αυτή την στιγμή στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη θέση μας στην εξάδα. Αν την κρατήσουμε, θέλουμε να διεκδικήσουμε και την Ευρώπη. Με συνεχή προσπάθεια και πόντο με τον πόντο».

Για τον Γιώργο Κούτσια: «Ο Κούτσιας είναι ένα σοβαρό και προσηλωμένο παιδί. Το δείχνει στις προπονήσεις και για αυτό κερδίζει χρόνο συμμετοχής. Εχει γίνει αποδεκτός από τα αποδυτήρια και είναι πολύ αγαπητός από τους υπόλοιπους παίκτες. Από εκεί και πέρα ελπίζω να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.