ΠΑΕ Άρης: “Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα κατά των διακρίσεων και του αντισημιτισμού”

Η ΠΑΕ Άρης, σε σημερινή (28/11) ανακοίνωσή της σχετικά με τη φιλική αναμέτρηση των "κίτρινων" με τη Μακάμπι Χάιφα (4/12), τονίζει τον ιδιαίτερο συμβολισμό αυτού του αγώνα

Τον ιδιαίτερο συμβολισμό της ερχόμενης (4/12) φιλικής αναμέτρησης με την Μακάμπι Χάιφα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τονίζει η ΠΑΕ Άρης σε σημερινή (28/11) ανακοίνωσή της, η οποία, μάλιστα, είναι γραμμένη στην αγγλική γλώσσα, για να περάσει το μήνυμα σε διεθνές επίπεδο. Όπως επισημαίνουν οι “κίτρινοι”, μέσω του αγώνα αυτού, ο σύλλογος στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα κατά των διακρίσεων και του αντισημιτισμού. Επίσης, διευκρινίζουν ότι… “όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της ολοκλήρωσης του νέου Μουσείου Ολοκαυτώματος της Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη”.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των “κίτρινων” αναφέρει:

“Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης υποδέχεται στο Στάδιο «Κλεάνθης Βικελίδης» (18.30) την Πρωταθλήτρια Ισραήλ, Maccabi Haifa F.C., σε φιλανθρωπικό διεθνή φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου. Δεν θα είναι, όμως, ένα… συνηθισμένο ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, ο ΑΡΗΣ να θυμίσει και να κρατήσει άσβηστα, στη σκέψη όλων μας, θέματα μεγαλύτερα από το ποδόσφαιρο, που αφορούν όλους.

Το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα F.C. έχει έναν σημαντικό συμβολισμό, ίσως πιο επίκαιρο από ποτέ. Ελπίζουμε ότι αυτός ο ελληνο-ισραηλινός ποδοσφαιρικός αγώνας θα μπορέσει να ευαισθητοποιήσει και να εκπαιδεύσει τις νεότερες γενιές σχετικά με τη Μνήμη του Ολοκαυτώματος και την καταπολέμηση του αντισημιτισμού, του ρατσισμού, των διακρίσεων και των κοινωνικών αποκλεισμών. Όλα τα έσοδα από τον ποδοσφαιρικό αγώνα θα διατεθούν για την υποστήριξη της ολοκλήρωσης του νέου Μουσείου Ολοκαυτώματος της Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη.

Η γενική είσοδος στον φιλανθρωπικό διεθνή φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου είναι 10 ευρώ. Το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου, ο ΑΡΗΣ μαζί με τους οπαδούς του θα στείλουν με την παρουσία τους ένα ισχυρό μήνυμα κατά των διακρίσεων και του αντισημιτισμού. Η πρωτοβουλία του ΑΡΗ υποστηρίζεται σθεναρά από την Εβραϊκή Κοινότητα Θεσσαλονίκης και τις τοπικές αρχές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.