ΠΑΟΚ: Δεκτή η αγωγή Σαββίδη κατά “Άλτερ Έγκο”

Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αγωγή που κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης και ο Μάκης Γκαγκάτσης σε βάρος της εταιρείας "Άλτερ Έγκο", ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, για συκοφαντική δυσφήμηση

Πολλαπλή δικαστική νίκη για τους “ασπρόμαυρους”! Όπως έγινε γνωστό σήμερα (28/11), με απόφασή του το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή αγωγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των Ιβάν Σαββίδη, Μάκη Γκαγκάτση σε βάρος της εταιρίας ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ, που είναι ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, για συκοφαντικό δημοσίευμα, το οποίο χαρακτήριζε τον ΠΑΟΚ ως εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ καλείται να καταβάλει αποζημιώσεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και στα προαναφερθέντα φυσικά πρόσωπα. Με την ίδια απόφαση, επίσης, υποχρεώνεται να εξαλείψει τα δημοσιεύματα και να δημοσιεύσει την απόφαση του δικαστηρίου.

Επιπλέον, με άλλη δικαστική απόφαση, απορρίφθηκε έφεση της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ κατά της πρωτόδικης δικαίωσης του Μάκη Γκαγκάτση για δημοσίευμα, που τον συνέδεε με τον θάνατο του Τόσκο Μποζατζίσκι, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια περιστατικού οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, στη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, στις 5 Ιανουαρίου του 2020.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.