ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις με απουσίες

Διακοπές τέλος. Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης (24/11), στις προπονήσεις και άρχισε την προετοιμασία του για το δεύτερο κομμάτι της σεζόν.

Μοναδικοί απόντες οι διεθνείς Γιασμίν Κούρτιτς, Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον, Τιάγκο Ντάντας, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Κωνσταντίνος Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Παναγιώτης Μπαλωμένος που θα ενταχθούν τις επόμενες μέρες και, φυσικά, οΑντρίγια Ζίβκοβιτς που βρίσκεται στο Κατάρ με την Εθνική Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η πρώτη μέρα της επιστροφής στη δουλειά περιελάμβανε πρόγραμμα επανένταξης, με ασκήσεις επιθετικής τακτικής και οικογενειακό διπλό. Οι Μάριος Τσαούσης και Κάλεντ Νάρεϊ έκαναν τεστ ετοιμότητας και ατομικό υψηλής έντασης, ενώ ο Λευτέρης Λυράτζης δούλεψε μόνος στο γήπεδο. Τέλος ο Νέλσον Ολιβέιρα έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.

Την Παρασκευή (25/11) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 10:00 και στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία ενώ υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή οι «ασπρόμαυροι» θα αναχωρήσουν για την Κύπρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.