Ολυμπιακός: Η Άντερλεχτ για Ντε Λα Φουέντε

Αυξάνονται οι ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αμερικανού ακραίου επιθετικού που στον Ολυμπιακό δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί.

Στην λίστα με τους υπό παραχώρησει παίκτες ο Ολυμπιακός έχει… μπόλικα ονόματα. Ένα απ’ αυτά είναι του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, με τον Αμερτικανό να μην έχει καταφέρει να εγκληματιστεί στους ερυθρόλευκους.
Το καλό του όνομα όμως, παρά τα 21 του μόλις χρόνια, φέρνει αρκετές ομάδες στην διαδικασία της “έρευνας” για τα θέλω του Ολυμπιακού ώστε να δουν αν μπορούν να τον αποκτήσουν.
Στο Βέλγιο από χθες το όνομά του “παίζει” αρκετά έντονα στα ρεπορτάζ της Άντερλεχτ. Οι παίκτες που έχουν πάει από τον Ολυμπιακό στο Βάλγιο, για έναν περίεργο λόγο, έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να γίνουν βασικοί και πρωταγωνιστές, κάτι που σημαίνει πως συχνά, όταν οι Πρωταθλητές Ελλάδας πουλάνε να προκαλούν το ενδιαφέρον από ομάδες της Βελγικής Λίγκας.

Έτσι έχει γίνει και με την περίπτωση του Ντε Λα Φουέντε, όμως όπως γράφουν τα ρεπορτάζ, ο Αμερικανός βρίσκεται στο μπλοκάκι της Βαγιαδολίδ και της Έλτσε, αλλά και ομάδων από την Ιταλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.