Ολυμπιακός: Η κλήση του Ντόι στην εθνική φέρνει νέα… εκτόξευση

Ο Ανδρέας Ντόι κάνει συνεχώς υπερβάσεις. Πως η κλήση απ' τον Γκουστάβο Πογέτ θα επηρεάσει τη χρηματιστηριακή του αξία.

Ο Ανδρέας Ντόι είναι ένα απ’ τα ευχάριστα νέα για τον φετινό Ολυμπιακό που έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα και ψυχρολουσίες. Ο Μίτσελ εμπιστεύθηκε την προσωπική του κρίση, αλλά και τις αναφορές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, που έκαναν λόγο για ένα σπουδαίο και ακατέργαστο ταλέντο. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε ένα μεγάλο… δώρο στον σύλλογο, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έριξε τον Ντόι στα βαθιά. Εκείνος… κολύμπησε, διακρίθηκε και πλέον χτυπάει την πόρτα της εθνικής ομάδας της Ελλάδας, αφού ο Γκουστάβο Πογέτ τον έχει καιρό στο μικροσκόπιο και αφού πήρε το “οκ” απ’ την ομοσπονδία, θα τον συμπεριλάβει στις επόμενες κλήσεις του.

Ο νεαρός Ντόι έκανε ντεμπούτο κόντρα στον ΟΦΗ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει συνεχή άλματα στη χρηματιστηριακή του αξία. Απ’ τον Ιανουάριο του 2022 όταν το transfermarkt τον εκτιμούσε στα 75.000 ευρώ, η τιμή του στις αρχές του Νοεμβρίου έφτασε τις 600.000 ευρώ! Οι παραπάνω αριθμοί είναι ενδεικτικοί, ωστόσο λένε πολλά για την δυναμική είσοδο του Ντόι στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Την εκτόξευση την έφεραν οι συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στη Super League, αλλά και στο Europa League. Μπορεί οι “ερυθρόλευκοι” να μην διακρίθηκαν, ωστόσο το όνομα του Ντόι ταξίδεψε στα στέκια των μάνατζερ, ως το νέο μεγάλο project του Ολυμπιακού.

Η μελλοντική κλήση του απ’ τον Πογέτ στη “γαλανόλευκη” και η πιθανή συμμετοχή του σε παιχνίδι της εθνικής ανδρών, θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την αξία του Ντόι. Ήταν ένα ζήτημα που απασχολούσε εδώ και καιρό τόσο τον ποδοσφαιριστή, όσο και τον Ολυμπιακό. Οι αγώνες με το εθνόσημο δεν αποτελούν μόνο ευκαιρία εθνικής διάκρισης, αλλά και τρόπος ενδυνάμωσης της αυτοπεποίθησης του παίκτη και εξέλιξης του προφίλ του. Η σεζόν βρίσκεται εν εξελίξει, όμως ο Ντόι δουλεύει και για την επόμενη, για να μπορέσει να θέσει ισχυρή υποψηφιότητα ως ο ένας βασικός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.