Ολυμπιακός: Σκέψεις για δανεισμό Τζολάκη

Πως θα διαχειριστεί η διοίκηση του Ολυμπιακού τον Κωνσταντή Τζολάκη στο άμεσο μέλλον.

Ο Κωνσταντής Τζολάκης είναι ένα απ’ τα ζητήματα που θ’ απασχολήσουν το μεταγραφικό επιτελείο του Ολυμπιακού στο “αλισβερίσι” του Ιανουαρίου. Η εξαιρετική παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη απ’ την πρώτη μέρα αγωνιστικής του παρουσίας στον Ολυμπιακό και η αναμενόμενη επιστροφή του Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος χειρουργήθηκε στον ώμο, δημιουργούν νέα δεδομένα στην εξίσωση των τερματοφυλάκων.

Ο Τζολάκης είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος φυλάσσεται ως “κόργ οφθλαμού” απ’ τη διοίκηση του Ολυμπιακού, καθώς θεωρούν πως διαθέτει τα προσόντα για να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Πλέον είναι 20 ετών και δεν αρκείται στο να μένει ως δεύτερος ή τρίτος στην ομάδα των πορτιέρε, ούτε φυσικά τον βοηθάει να εξελιχθεί. Έτσι κυκλοφορεί το σενάριο δανεισμού του σε σύλλογο του εξωτερικού απ’ τον Ιανουάριο και μετά.

Το όνομα του είναι γνωστό σε αρκετούς συλλόγους, λόγω του γεγονότος πως έχει ακολουθήσει την πρώτη ομάδα από εφηβική ηλικία και έχει δημιουργήσει μια σχετική φήμη. Ο Τζολάκης έχει δουλέψει αρκετά πάνω σε τεχνικά στοιχεία, αλλά του λείπουν τα παιχνίδια, που θα δυναμώσουν το πνεύμα του. Προφανώς και δεν μπορεί να συγκριθεί η ετοιμότητα του απέναντι σε δύο “ψημένους” τερματοφύλακες όπως ο Πασχαλάκης και ο Βατσλίκ. Έτσι ο δανεισμός είναι κάτι που αντιμετωπίζεται θετικά τόσο απ’ τον ίδιο, όσο και απ’ τη διοίκηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.