Βέλιτς: «Το παιχνίδι χάθηκε σε διάστημα 10 λεπτών» (vid)

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς υπογράμμισε μετά τη λήξη του αγώνα και της ήττας του Λεβαδειακού από τον ΟΦΗ ότι το παιχνίδι «χάθηκε» μέσα σε 10 λεπτά.

Ο Λεβαδειακός έχασε το «τρίποντο» της νίκης μέσα σε 10 λεπτά από τον ΟΦΗ δήλωσε ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

«Σίγουρα ήταν καθοριστική η φάση με τον Γιαννιώτα, προηγηθήκαμε στο σκορ νωρίς και ελέγχαμε καλά το παιχνίδι για μεγάλο διάστημα, έχοντας ο ΟΦΗ μεν την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ.

Ήταν καθοριστική η φάση, αν βάζαμε δεύτερο γκολ θα ήταν καλύτερα για μας. Ο ΟΦΗ έβαλε πολλούς επιθετικούς, γρήγορους, εκρηκτικούς και σε διάστημα 10 λεπτών χάθηκε το παιχνίδι που μέχρι τότε ελέγχαμε. Προσπαθήσαμε στο τέλος να πιέσουμε για ισοφάριση, αλλά μας έλειπε η φρεσκάδα και το να κρατήσουμε τη μπάλα και να εκμεταλλευτούμε το υπέρ μας σκορ. Συνεχίζουμε, θα ήταν καλό να καταφέρναμε κάτι καλό, δεν έγινε όμως. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και στον ΟΦΗ για τη νίκη. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα εμφανιστούμε καλύτεροι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος», δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού με την Cosmote TV.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Γιάσμικο Βέλιτς στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Γιάσμικο Βέλιτς στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8xMS8xNC8xOS8zOF8yM182MzcyOTkyZjJiY2Q2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M17S”,”uploadDate”:”2022-11-14T19:39:41.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-coc9tp0dlbhd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.