ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0: Παράσταση για έναν ρόλο (hls)

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο έκλεισε για τον ΠΑΟΚ ο πρώτο γύρος του πρωταθλήματος μετά το εύκολο 3-0 κόντρα στον Βόλο

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο. Το τελικό 3-0 για την ομάδα του Λουτσέσκου είναι απόλυτα ενδεικτικό της εικόνας που είδαν στο γήπεδο οι περίπου 10.000 φίλοι της ομάδας του δικέφαλου του βορά.

Ο ΠΑΟΚ πήρε από την αρχή τον έλεγχο κι΄ αν εξαιρέσουμε ένα δεκάλεπτο μεταξύ 15-25 όπου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν, σε όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα περιορίστηκαν σε ρόλο… κομπάρσου.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα του χωρίς τους Νάρει, Λύρατζη και Τσαούση
Ο σχηματισμός του Ρουμάνου ήταν το… σύνηθες 4-2-3-1, με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά τον Ράφα Σοάρες, δεξιά τον Σάστρε, Κουλιεράκη και Ίνγκασον κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αουγκούστο και Φιλιπε Σοάρες τα δύο αμυντικά χαφ, αριστερά ο Κωσνταντέλιας, δεξιά ο Ζίβκοβιτς, στο κέντρο ο Ελ Καντουρί και στην κορυφή ο Ολιβέιρα

Βόλος

Ο Βόλος παρατάχθηκε με 4-3-3, με τον Κότνικ κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Άλχο, αριστερά τον Λούνα, Πίρινεν και Εσκοβάλ κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Την τριάδα της μεσαίας γραμμής συνέθεσαν οι Μεταξάς, Ματίγια (αριστερά), και Μπαριέντος (δεξιά), ενώ την επίθεση συμπληρώνουν οι Οζέγκοβιτς με τους Φερνάντες και Ντέλετιτς (δεξιά και αριστερά του Σέρβου αντίστοιχα).

Το α΄ ημίχρονο

Καθολική ήταν η υπεροχή του ΠΑΟΚ σε αυτό το χρονικό διάστημα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του κέντρου και μόλις στο 6΄ βρέθηκαν κοντά στο γκολ με τον Φ. Σοάρες, αλλά καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ (επάνω στον Μπαριέντος) στην αρχή της φάσης.

Στο 13΄ από ένα σουτ του Ματίγια, ο Κοτάρσκι έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ, όμως στο 27΄ καρποφόρησε η υπεροχή των γηπεδούχων από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ολιβέιρα για το 1-0 (ο Κότνικ ανέτρεψε τον Αουγκούστο).

Με… ποίημα έμοιαζε το δεύτερο γκολ του δικέφαλου του βορά.
Ήταν στο 30΄ όταν ο Ζίφκοβιτς αποφάσισε με απ΄ ευθείας γυριστό σουτ (από το ύψος της μεγάλης περιοχής) να εκτελέσει τον Κότνικ (2-0).

Ο Βόλος αντέδρασε και στο 36΄ σε μια προσπάθεια αντεπίθεσης, η Χρυσούλα Κουρουμπίλια σταμάτησε τον Οζέγκοβιτς (οφ σαϊντ) που έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Κοτάρσκι, ενώ στο 43΄ ήταν η καλύτερη στιγμή για την ομάδα της Μαγνησίας που βρέθηκε κοντά στο γκολ από το πέναλτι που κέρδισε ο Οζέγκοβιτς σε εναέρια μονομαχία με τον Κουλιεράκη (η μπάλα βρήκε το χέρι του αμυντικού του ΠΑΟΚ), αστόχησε όμως ο Μπαριέντος ποθυ ανέλαβε την αισχάτη των ποινών, καθώς η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το β΄ ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην επανάληψη, χάνοντας την πρώτη καλή στιγμή στο ΄49΄ με τον Αουγκούστο (έδιωξε σε κόρνερ ο Κότνικ), ενώ δύο λεπτά αργότερα για μία ακόμη φορά ο Ζίφκοβιτς επιχείρησε γυριστό σουτ, αυτή τη φορά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Ο χρόνος κυλούσε υπέρ του ΠΑΟΚ, που στο 60΄ κέρδισε νέο πέναλτι αυτή τη φορά από την ανατροπή του Κωνσταντέλια από τον Ματίγια. Ο διαιτητής πήγε και πάλι στο VAR, προκειμένου να επιβεβαιώσει την παράβαση. Ο Αουγκούστο έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα για να κάνει το 3-0.

Για μία ακόμη φορά ο Κωνσταντέλιας με την απόδοση του απέδειξε ότι του ανήκει το μέλλον καθώς ήταν μέσα σε όλες τις δημιουργικές φάσεις της ομάδας του. Πολύ καλοί οι Ζίφκοβιτς και Ολιβέιρα, Ελ Καντοιυρί και Αουγκούστο.

Ο Κότνικ διασώθηκε από το… ναυάγιο του Βόλου που δεν κατάφερε να σταθεί στο γήπεδο παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του έφυγαν από το γήπεδο με αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες,Κουλιεράκης, Ινγκασον, Φελπίε Σοάρες (74΄ Σβαμπ), Αουγκούστο (88΄ Ντάντας), Ελ Καντουρί (74΄ Μπίσεσβαρ), Κωντσαντέλιας (88΄ Κουαλιάτα), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (74΄ Τόμας)

Βόλος: Κότνικ, Άλχο, Λούνα (88΄ Λυμπεράκης), Πίρινεν, Εσκοβάλ, Μεταξάς, Ματίγια, Μπαριέντος (66΄ Οκάρ), Φερνάντες (66΄ Κούτσιας), Ντέλετιτς (78΄ Β. Φερνάντες), Οζέγκοβιτς (66΄ Μπατόκιο)

Διαιτητής: Γκάμαρης
Βοηθοί: Κουρομπύλια, Κούλα Χασάν,
4ος: Τσέτσιλας
VAR: Ευαγγέλου
AVAR: Κωσταράς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.