Λαμία – Παναιτωλικός 1-3 : Νίκη στον αστερισμό του Καρέλη!

Με δύο γκολ του Νίκου Καρέλη (7', 30' πεν) και Ζοάο Πέδρο (96') ο Παναιτωλικός πέτυχε την 3η εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, με σκορ 3-1 επί της Λαμίας. Ωραίο το γκολ των γηπεδούχων από τον Ντε Βιντσέντι στο 12'

Πιο αποτελεσματικός και με νοοτροπία νικητή ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία, δείχνοντας για μια ακόμη φορά πως σε ανοιχτούς χώρους είναι μια πολύ πιο επικίνδυνη και παραγωγική ομάδα! Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει μαζέψει τους δώδεκα από τους 16 – συνολικά – βαθμούς της!

Με το κλασσικό 4-2-3-1 ξεκίνησε η ομάδα της Φθιώτιδας με τους Γκοράνοφ, Κορνέζο, Αντέτζο, Σιμόν μπροστά από τον Σαράνοφ. Οι Σλίβκα και Τσανδάρης στον κάθετο άξονα της μεσαίας γραμμής και σε τριάδα πίσω από τον προωθημένο Μανούσο οι Νούνες, Τσιλούλης και Ντε Βιτσέντι.


Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε σε διάταξη 4-3-3 την ομάδα του Αγρινίου με τον Ανέστη κάτω από τα γκολπόστ και τους Μπακάκη, Χουχούμη, Κορνέλιους, Ούνε Λάρσον στην άμυνα. Πιο μπροστά τους οι Φλόρες, Μάρτσενσον, Ντίας και σε προωθημένους ρόλους οι Μόρσαϊ, Καρέλης και Ντάγκο.

Δυνατά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι αξιοποιώντας τους ανοιχτούς χώρους. Στο 7‘ ο Ντίας πέρασε κάθετα στο Καρέλη κι αυτός πλάσαρε τον Σαράνοφ! Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ντε ΒΙνσέντι πήρε “πάνω” του τη φάση με ωραίο σουτ από πλάγια θέση ισοφάρισε!

Στο 27′ κι ενώ η Λαμία προσπαθούσε να περιορίσει τους χώρους των φιλοξενούμενων, σε αντεπίθεση ο Καρέλης σπρώχθηκε από τον Ντε ΒΙντσέντι και ο διαιτητής Τσακαλίδης έδειξε την άσπρη βούλα. Από εκεί ο Καρέλης πέτυχε το 1-2 φθάνοντας τα εννέα γκολ στο πρωτάθλημα!

Πολύ πιο έντονο το 2ο μέρος με καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το δημιουργικό… κέφι, χάθηκε κάπου στο πεντάλεπτο από το 57′ ως το 62′ όταν ο Μποάκι τραυματίστηκε, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες αλλά όταν ξαναμπήκε στο ματς κατέρρευσε και αποχώρησε με φορείο!

Ως το φινάλε οι γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ της ισοφάρισης και οι αντίπαλοί τους δημιουργούσαν στην κόντρα αλλά χωρίς ουσία με καλές ευκαιρίες όπως η κεφαλιά του Νούνιες λίγα μέτρα από την εστία του Ανέστη και το πλασέ του Σεγκέλια που απέκρουσε δύσκολα ο Σαράνοφ.

Για να φτάσουμε στο 95′ όταν η Λαμία εκτελώντας κόρνέρ ανέβασε στην περιοχή του Παναιτωλικού και τον Σαράνοφ! Έπειτα από δύο διαδοχικά σουτ η μπάλα έφτασε στον Ζοάο Πέδρο ο οποίος ξεχύθηκε στο άδειο γήπεδο και σε μια εστία δίχως γκολκίπερ διαμόρφωσε το τελικό 1-3


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.