Ολυμπιακός: Με Λάιντνερ στη Λιβαδειά (pic)

Ο Ισραηλινός αριστερός μπακ είναι για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει Λεβαδειακού (09/11, 20.00, NS Prime). Έξω ο Μαρσέλο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης (09/11, 20.00, NS Prime) τον Λεβαδειακό για τη 12η αγωνιστική της Super League. Οι “ερυθρόλευκοι” επιθυμούν ένα άνετο πέρασμα απ’ τη Λιβαδειά μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πριν από αυτό της Κυριακής με την ΑΕΚ (13/11, 19.30). Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Βοιωτούς και το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η παρουσία του Ντορόν Λάιντνερ για πρώτη φορά σε αυτή. Ο νεαρός Ισραηλινός είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά μέχρι να λάβει κοινοτικό διαβατήριο. Παράλληλα ο Ισπανός κοουτς έδωσε ανάσες σε Ντόι και Ρέαμπτσιουκ.

Ο Μαρσέλο έμεινε για ένα ακόμα ματς εκτός αποστολής, ενώ και οι Γκάρι Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα δεν θα επιβαρυνθούν με το ταξίδι στη Λιβαδειά, καθώς βρίσκονται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας τους.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Αβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.