Ολυμπιακός: Ο Κασάμι είναι το επόμενο “project” του Μίτσελ

Ο Κασάμι ανυπομονεί για αγωνιστικά λεπτά και ο Μίτσελ τον βλέπει σαν ενδιαφέρον "project" για τη διακοπή.

Ο Παϊτίμ Κασάμι δεν κρατήθηκε και με ανάρτηση του στα social media χθες το βράδυ, αναφέρθηκε στην επιστροφή του σε φουλ ρυθμό προπονήσεων. Ο μέσος του Ολυμπιακού επέστρεψε στους Πειραιώτες στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο ένας τραυματισμός (θλάση στον δικέφαλο μηριαίο) φρέναρε τη διάθεση του να προσφέρει στον σύλλογο με τον οποίο έχει συνδεθεί με συναισθηματικούς δεσμούς. Ο 30χρονος ποδοσφαριστής όλο αυτό το διάστημα έμοιαζε με θηρίο στο κλουβί του, καθώς έβλεπε σημαντικά παιχνίδια να περνούν και ο ίδιος να μην μπορεί να βοηθήσει. Το γεγονός πως μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, σημαίνει πως ο Μίτσελ θ΄αρχίσει να τον παρακολουθεί πιο εντατικά και φυσικά θα έχει τη δυνατότητα να του προσφέρει την πρώτη ευκαιρία της δεύτερης θητείας του στον Ολυμπιακό.

Με τον Μίτσελ ο Κασάμι μετράει 20 ματς και 1.361 αγωνιστικά λεπτά σε Champions League, Super League και Κύπελλο Ελλάδας. Είχε σκοράρει πέντε γκολ και είχε μοιράσει τέσσερις ασίστ. Μάλιστα είχε διαμορφώσει το 1-0 επί της Γιουβέντους στο “Γ. Καραϊσκάκης” σε μια ιστορίκή βραδιά, τόσο για τον ίδιο τον παίκτη, όσο και για τον Μίτσελ και τον Ολυμπιακό. “Πάγος” δεν υπάρχει μεταξύ τους λοιπόν, απομένει να δείξει ο Κασάμι στον Ισπανό κόουτς πως αξίζει την ευκαιρία.

Το γκολ του Κασάμι κόντρα στη Γιουβέντους στις 22 Οκτωβρίου 2014

Για τον Μίτσελ ο Κασάμι αποτελεί ένα απ΄τα πιο ενδιαφέροντα “project” της διακοπής του μουντιάλ. Η ανάγκη παρουσίας ενός σκληροτράχηλου box2box παίκτη και η συνδρομή δίπλα σε Εμβιλά και Ιν Μπομ είναι απαραίτητη και ο Κασάμι έχει το “πακέτο”. Ο Μίτσελ θέλει να δουλέψει με τον Κασάμι στα φυσικά στοιχεία και με την επιστροφή των ομάδων στη δράση στα μέσα Δεκεμβρίου να τον εντάξει άμεσα στο rotation.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.