ΑΕΚ: Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να την κάνουν πιο δυνατή (vids)

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη και εκτός του επικίνδυνου Αστέρα θα πρέπει να διαχειριστεί τα προβλήματά της, αλλά και τις άστατες καιρικές συνθήκες που μπορεί να εμφανιστούν στο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ μαζί με τον Παναθηναϊκό είναι αυτή την περίοδο οι καλύτερες ομάδες στη Super League, με τη μία ομάδα να περιμένει στραβοπάτημα της άλλης για να βελτιώσει τη βαθμολογική της διαφορά.

Η Ένωση το βράδυ της Κυριακής δοκιμάζεται σε μια έδρα που και πέρυσι την επισκέφθηκε για να παίξει σε ένα γήπεδο γεμάτο νερά που έκανε δύσκολη τη ζωή των παικτών της με αποτέλεσμα να αφήσει δύο πολύτιμους βαθμούς στην Τρίπολη. Η “EVA” μπορεί να δημιουργήσει μια ανάλογη κατάσταση και φέτος για την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τρίπολης, με την Ένωση (πιθανότατα και ο Αστέρας) να μην θέλει σε καμία περίπτωση να παιχθεί ποδόσφαιρο σε τερέν γεμάτο νερά.

Δείτε τι είπε στο Novasports.gr ο Ματίας Αλμέιδα

Ο λόγος είναι πολύ απλός. Διότι φέτος έχει την ποιότητα, έχει και το μομέντουμ με το μέρος της, για να πάρει την έβδομη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και να περιμένει βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας. Θεωρητικά και με βάση την εικόνα των δύο ομάδων από τα τελευταία παιχνίδια τους οι “κιτρινόμαυροι” είναι το φαβορί για τη νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, όμως στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα.

Έτσι, η ΑΕΚ το μόνο που έχει να κάνει είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με μια ενδεκάδα που στο ανασταλτικό κομμάτι θα έχει νέα πρόσωπα λόγω των απουσιών των Βίντα και Μουκουντί, ενός διδύμου που όλο αυτό το διάστημα αποδείχθηκε απροσπέλαστο. Μήτογλου και Τζαβέλλας θα κληθούν να συνεχίσουν το πετυχημένο έργο των δύο απόντων, με τους Έλληνες αμυντικούς να δείχνουν στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα πως μπορούν να λειτουργήσουν ιδανικά.

Οι υπόλοιποι εννέα παίκτες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και από τη στιγμή που ο Αραούχο προπονήθηκε κανονικά, θα είναι οι ίδιο με τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ αν θέλει να λέει πως είναι διεκδικήτρια του τίτλου θα πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα παίρνει εύκολα ή δύσκολα. Είναι παιχνίδια που στο τέλος της βραδιάς, εφόσον τα ‘χει κερδίσει θα την κάνουν να νιώθει πιο δυνατή για τη συνέχεια. Σε καμία περίπτωση ο Αστέρας δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ωστόσο η Ένωση είναι ομάδα με καλύτερη ποιότητα και η διαφορά με πέρυσι είναι ότι φέτος το βγάζει σε κάθε παιχνίδι της.

Δείτε τι είπε στο Novasports.gr ο Σίμος Μήτογλου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.