ΑΕΚ: Η εκπληκτική ανθρώπινη ιστορία πίσω από τον νικητή της φανέλας του Ελίασον (pic)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κλήρωσε μία υπογεγραμμένη φανέλα του Νίκλας Ελίασον με την ανθρώπινη ιστορία που "κρύβεται" πίσω από τον νικητή να είναι ιδιαίτερα συγκινιτική.

Μια πραγματικά συγκινιτική ιστορία συντροφεύει τον νικητή της φανέλας του Νίκλας Ελίασον μέσα από τον διαγωνισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Instagram.

Ο Δημοσθένης φίλος του Ολυμπιακού και ο Παναγιώτης φίλος του Παναθηναϊκού συμμετείχαν στον διαγωνισμό μήπως κερδίζουν τη φανέλα, την οποία ήθελαν να χαρίσουν στον φίλο τους Γιάννη που τον περασμένο Αύγουστο έχασε τον αδερφό του.

“Μια εκπλητική ανθρώπινη ιστορία κρύβεται πίσω από τιον νικητή της φανέλας του Νίκλας Ελίασον. Ο νικητής Δημοσθένης, όπως και ο αδερφός του Παναγιώτης ακολούθησαν την ΑΕΚ στο Instagram και έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό αν και ο πρώτος φίλος του Ολυμπιακού και ο δεύτερος φίλος του Παναθηναϊκού. Ο σκοπός τους, αν τους χαμογελούσε η τύχη να προσφέρουν μια μικρή χαρά στον φίλο του Ενωσίτ, Γιάννη Μποφίλιο που στις 6 Αυγούστου αποχαιρέτησε τον αδερφό του Αντώνη με το φέρετρο να το σκεπάζει η σημαία της ΑΕΚ και στο στερνό αντίο να παιανίζει ο ύμνος της Ένωσης” αναφέρει στην ανάρτησή της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δείτε το story της ΠΑΕ ΑΕΚ:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.