Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ ελπίζει για Γκάρι και Μπα

Ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Ουσεϊνού Μπα προσπαθούν να τεθούν στη διάθεση του Μίτσελ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (06/11, 19.30, MC LIVE Novasports.gr).

Ο Μίτσελ υποδέχτηκε με ψυχραιμία τα νέα που ήθελαν τον Ματιέ Βαλμπουενά να μένει εκτός δράσης για 2 μήνες και να προστίθεται στη λίστα των τραυματιών εν όψει του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική της Super League (06/11, 19.30, MC LIVE Novasports.gr). Ο Ισπανός τεχνικός είχε ήδη να διαχειριστεί την απουσία των Ουσεϊνού Μπα και Γκάρι Ροντρίγκες απ’ το σημαντικό ματς της Κυριακής, ωστόσο φαίνεται πως μέρα με τη μέρα οι δύο παίκτες κερδίζουν έδαφος και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν στη δράση.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποχώρησε απ’ το ματς κόντρα στη Φράιμπουργκ για το Europa League, αν και ήταν ενας εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζοντας μυϊκό πρόβλημα. Ο μέσος απ’ το Πράσινο Ακρωτήρι γνωρίζει τη σημασία του συγκεκριμένου ματς και έχει σφίξει τα δόντια για να είναι έτοιμος. Μάλιστα μίλησε κατ’ ιδίαν με τον Μίτσελ και του έκανε γνωστή τη διάθεση του να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Βέβαια απ΄το ιατρικό επιτελείο δεν θα ρισκάρουν αν ο Γκάρι δεν είναι 100% έτοιμος και θα φανεί τις επόμενες ημέρες η πορεία της κατάστασης του.

Απ’ την άλλη πλευρά, η κατάσταση του Ουσεϊνού Μπα είναι αρκετά καλύτερη, καθώς το ελαφρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί είναι περισσότερο διαχειρίσιμο απ’ τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές του Ολυμπιακού. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν έχει ακόμα προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί στην αποστολή για το ντέρμπι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.