Παρουσία Μελισσανίδη και πρώτης ομάδας η εκδήλωση ΟΠΑΠ και ΑΕΚ

Στην OPAP Arena, ΑΕΚ και ΟΠΑΠ παρουσίασαν την επέκταση της χορηγικής τους συνεργασίας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το "παρών" όπως και ο Ματίας Αλμέιδα, παίκτες της ομάδας και στελέχη του κλαμπ και της εταιρείας.

Για ακόμα μια σεζόν η ΑΕΚ και ο ΟΠΑΠ συνεχίζουν τη χορηγική τους συνεργασία. Άλλωστε η εμπορική ονομασία του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι OPAP Arena, εκεί όπου το μεσημέρι της Τρίτης (1/11) έλαβε χώρα η εκδήλωση για την συνέχεια της χορηγίας μεταξύ των δύο πλευρών για άλλη μια χρονιά με τίτλο “σε αυτήν την Arena τους αγώνες τους δίνουμε μαζί”.

Στην εκδήλωση το “παρών” έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στελέχη του κλαμπ όπως ο CEO Γιώργος Κοσμάς και ο αιώνιος πρεσβευτής Θωμάς Μαύρος αλλά και του ΟΠΑΠ και φυσικά παίκτες της ομάδας με τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο κ. Χριστοφόρου από πλευράς του ΟΠΑΠ τόνισε: “Η συνεργασία αυτή είναι κορυφαία με τη συμφωνία ονοματοδοσίας για το γήπεδο της ΑΕΚ να είναι πρωτοποριακή και να επιβεβαιώνει ότι ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του αθλητισμού διαχρονικά”.

Ο CEO της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς υπογράμμισε: “Διανύουμε την όγδοη σεζόν. Η OPAP Arena είναι σημείο αναφοράς για όλη την Ευρώπη. Ο OPAP στηρίζει την ΑΕΚ και με την επέκταση της συνεργασίας δεσμευόμαστε σε ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις. Ευχαριστούμε τον OPAP για τη συνεργασία. Το μέλλον μας ανήκει”.

Από την πλευρά του ο Ματίας Αλμέιδα ανέφερε: “Είναι χαρά μου που μοιραζόμαστε αυτές τις στιγμές με εσάς. Αισθάνομαι ότι έιναι ευλογία που ζω κάθε ξεχωριστή στιγμή εδώ. Γνωρίζω ότι ο ΟΠΑΠ ειναι 8 χρόνια χορηγός της ομάδας. Θαυμάζω τον κόσμο που βοηθάει τον συνανθρωπό του. Γνωρίζω ότι η εταιρεία βοηθάει και πάντα αυτό είναι υπέρ όλων. Μακάρι η ομάδα να έχει την ίδια απόδοση ώστε η συνεργασία αυτή να διπλασιαστεί σε χρονικό διάστημα. Είμαι ευγνώμων στον χορηγό που βοηθάει την ομάδα”.

Ο κ. Ματθαίου από πλευράς ΟΠΑΠ υποστήριξε: “Η OPAP Arena ήταν κάτι παραπάνω από χορηγική πρωτοβουλία. Ξέραμε όλοι τι θα σήμαινε για την ΑΕΚ η επιστροφή στο σπίτι της. Η OPAP Arena προσφέρει μαγικές εμπειρίες στον κόσμο της ΑΕΚ. Εξελισσόμαστε διαρκώς και ένας σταθμός είναι το πρακτορείο στην είσοδο του γηπέδου έτοιμο να υποδεχθεί τους πελάτες μας κάθε μέρα. Αυτό δείχνει πως φανταζόμαστε την επόμενη μέρα. Τα καλύτερα για την ΑΕΚ είναι μπροστά”.

Ο Σέρχιο Αραούχο από πλευράς των παικτών είπε: “Ολοι είμαστε χαρούμενοι που έχουμε έναν τόσο καλό συνεργάτη για οκτώ χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για την κοινωνική συνεισφορά του. Εμείς θα πρρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο κάνοντας τη δική μας δουλειά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.