Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-2: Χάμες κέρασε, Μπιέλ και Βαλμπουενά σκόραραν! (vids)

Επέστρεψε στα τρίποντα ο Ολυμπιακός κερδίζοντας τον Παναιτωλικό 0-2 στο Αγρίνιο με όμορφα γκολ Μπιέλ και Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 0-2 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την 9η αγωνιστική της Super League. Δύο ασίστ για τον Χάμες σε Μπιέλ (50′) και Βαλμπουενά (82′).

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Ο Μίτσελ δεν προχώρησε στις συνηθισμένες του εκπλήξεις για το ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Πασχαλάκη κάτω απ’ τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας έπαιξαν από αριστερά προς τα δεξιά οι Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτης, Ντόη και Άβιλα. Μπροστά τους βρέθηκαν οι Εμβιλά και Ιν Μπομ, ενώ μεσοεπιθετικά έδρασαν οι Μασούρας, Χάμες και Μπιέλ. Στην κορυφή βρέθηκε ο Μπακαμπού.

Ο Αναστασίου ξεκίνησε τον Στεργιάκη κάτω απ’ τα δοκάρια. Στην άμυνα βρέθηκαν οι Ούνε – Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμης και Αποστολάκης. Η τριάδα της μεσαίας γραμμής απαρτίστηκε απ΄τους Ντίαζ, Κορνέλιους και Μάρτσενσον. Σενγκέλια και Μόρσεϊ βρέθηκαν πίσω απ΄τον Κολοβό.

ΣΑΝ ΤΟ “ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ”

Ο Ολυμπιακός με το “καλημέρα” στο ματς θέλησε να κυκλοφορήσει περισσότερο την μπάλα και να πιέσει τους γηπεδούους οι οποίοι αναζήτησαν το γκολ στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα απείλησαν πρώτοι, μόλις στο 3ο λεπτό. Μόρσει έκανε γύρισμα από δεξιά και ο Κολοβός τσίμπησε έξυπνα την μπάλα, αλλά δεν απειλήθηκε ο Πασχαλάκης. Στο 18′ ήρθε η δεύτερη ευκαιρία του Παναιτωλικού. Ο Μόρσεϊ ξανά συνέκλινε αυτή τη φορά και σούταρε από αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε ξανά εκτός εστίας.

ΠΙΕΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΗΡΘΕ

Ο Ολυμπιακός απ’ το 20ο λεπτό και μετά έγινε πολύ πιεστικός. Στο 19′ έπεσε στην περιοχή των Αγρινιωτών ο Ρέαμπτσιουκ, μετά από μαρκάρισμα του Σενγκέλια, “παίζετε” έδειξε ο Γκάμαρης σε μια δύσκολη φάση. Ο Χάμες σ’ ακόμα ένα ματς ήταν ενορχηστρωτής της δημιουργίας του Ολυμπιακού. Στο 24′ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Σωκράτης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφτασε αδύναμα στην αγκαλιά του Στεργιάκη! Στο 33′ ο Μπακαμπού είχε σουτ μέσα απ’ την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ξανά ο Χάμες δημιούργησε στο 35′. Εκτέλεση για το κεφάλι του Σωκράτη στην περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Έλληνας αμυντικός φώναξε για το μαρκάρισμα που δέχτηκε. Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Μασούρας βρήκε ωραία τον Μπιέλ στην περιοχή, αλλά ο Ισπανός μπήκε μουδιασμένος στη φάση και δεν απείλησε.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ “GOLAZO”

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο ημίχρονο με τον Πεπ Μπιέλ να ολοκληρώνει υπέροχα την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, σε μια εκ διαμέτρου αντίθετη κατάληξη με την τελευταία φάση του πρώτου μέρους.Ο Χάμες στο 50′ πάσαρε κάθετα για τον Μπακαμπού και εκείνος σέρβιρε για τον Μπιέλ, ο οποίος δοκίμασε το πόδι του από δεξιά, για να στείλει την μπάλα στην απέναντι πλευρά των δικτύων του Στεργιάκη! Ήταν το δεύτερο γκολ του με τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ πέρασε τον Ελ Αραμπί στο 53′ αντί του Μπακαμπού.

ΕΠΕΣΕ Ο ΡΥΘΜΟΣ, ΠΡΩΤΟ “ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ” ΓΙΑ ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ

Στο 55′ ο Μασούρας σκόραρε από θέση offside μετά από κάθετη του Μπιέλ. Στο 65′ο Παναιτωλικός βγήκε γρήγορα μπροστά στην κόντρα, ο Μόρσεϊ δοκίμασε σουτ, η μπάλα πέρασε μακριά απ’ την εστία του Πασχαλακη. Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές. Στο 67′ ο Αναστασίου ενεργοποίησε Ντουάρτε και Λιάβα στις θέσεις των Ντίας και Αποστολάκη. Στο 71′ ο Μίτσελ πέρασε στο χορτάρι τους Βαλμπουενά και Σαμασέκου αντί των Μασούρα και Σωκράτη. Ο Εμβιλά πέρασε δίπλα στον Ντόη στο κέντρο της άμυνας, ο Σαμασέκου στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Ιν Μπομ. Ο δραστήριος αλλά κουρασμένος Μόρσεϊ έδωσε τη θέση του στον Ζοάο Πέδρο στο 76′. Στο 79′ η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Μπίελ εντός περιοχής και αριστερά. Ο Ισπανός έκανε το σουτ διαγώνια, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΜΑΤΙΕ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά συνέχισε την εκπληκτική του παράδοση απέναντι στον Παναιτωλικό σκοράροντας στο 82ο λεπτό. Αφού έκρυψε την μπάλα με τον Χάμες, εκτέλεσε τον Στεργιάκη για το 0-2. Σε 8 ματς επί των Αγρινιωτών έχει δύο γκολ και πέντε ασίστ! Στο 87′ ο Φορτούνης πήρε θέση στο γήπεδο, όπως και ο Γκάρι Ροντρίγκες, στις θέσεις των Χάμες και Μπιέλ.

Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός είχε ακόμα μια καλή στιγμή με τον Ελ Αραμπί, αλλά η μπάλα κόντραρε στο σουτ του Μαροκινού και πέρασε κόρνερ. Αυτή ήταν η τελευταία φάση στο ματς. Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τον απαιτητικό Οκτώβριο με τα ματς απέναντι σε Φράιμπουργκ (27/10) στη Γερμανία και Λαμία (30/10) στο Φάληρο. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Μίτσελ στο Αγρίνιο, σε τρεις απόπειρες. Τους 17 βαθμούς έφτασαν οι Πειραιώτες, στους 11 έμεινε ο Παναιτωλικός.

Παναιτωλικός: Στεργιάκης – Αποστολάκης (66’ Λιάβας), Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης – Μλάντεν (82’ Φλόρες), Μάρτενσον, Ντίας (66’ Ντουάρτε) – Σενγκέλια (82’ Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσεϊ (76’ Πέδρο), Κολοβός

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Άβιλα, Παπασταθόπουλος (70’ Σαμασέκου), Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ιν Μπομ, Μασούρας (70’ Βαλμπουενά), Χάμες (88’ Φορτούνης), Μπιέλ (88’ Γκάρι), Μπακαμπού (53’ Ελ Αραμπί)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.