Ατρόμητος – Βόλος 0-2: Τρένο με… σπασμένα φρένα (hls)

Κυνικός, αποτελεσματικός, ασταμάτητος! Ο Βόλος πέρασε... αέρας και από το Περιστέρι, επικρατώντας 2-0 του άτυχου Ατρόμητου και πανηγύρισε την 5η σερί νίκη στη Super League.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου είναι αναμφίβολα η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική. Μετά τις νίκες με ανατροπή επί Παναιτωλικού (στο Αγρίνιο) και Λεβαδειακού (εντός), ο Βόλος πέτυχε ένα ακόμη “διπλό”, αυτή τη φορά στο Περιστέρι με γκολ των Ντέλετιτς (40′) και Πάολο Φερνάντες (54′) και έδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή του πορεία.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights

Με πέντε διαδοχικές νίκη, έξι στο σύνολο και παραπάνω από ένα μήνα πολύ καλού ποδοσφαίρου, η ομάδα της Μαγνησίας έφτασε τους 20 βαθμούς και φιγουράρει μόνη στη δεύτερη θέση, αφήνοντας τον Ατρόμητο για δεύτερο σερί ματς χωρίς βαθμό.

Φλύαρος ο Ατρόμητος, αποτελεσματικός ο Βόλος

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του Ατρόμητου στο παιχνίδι. Η ομάδα του Περιστερίου ανέλαβε από τα πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων, άσκησε πίεση στον αντίπαλο και έψαξε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε, παρά τις πολύ καλές στιγμές που είχε στο πρώτο 20λεπτο. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 11′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ, το οποίο εξουδετέρωσε ο Κλέιμαν, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κιάρτασον αστόχησε με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η αντίδραση του Βόλου δεν άργησε να έρθει. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου ισορρόπησε τον ρυθμό, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 23′ δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στα αντίπαλα καρέ, με σουτ του Οζέγκοβιτς. Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην κόντρα-επίθεση, με τον Φερνάντες να δημιουργεί ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα και τον Μαυρομάττη να διώχνει σωτήρια, προ του Οζέγκοβιτς.

Στην τρίτη τους επίσκεψη στην περιοχή του Ατρόμητου, οι Βολιώτες κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Στο 40′ ο Μεθκίδα βγήκε τετ α τετ και παρότι νικήθηκε από τον Γιαννίώτη, ο επερχόμενος Ντέλετιτς δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 5ο του φετινό γκολ.

Το “καθάρισε” ο Φερνάντες, δοκάρι ο Κλωναρίδης

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Ατρόμητος ήταν και πάλι αυτός που απείλησε πρώτος, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Φριντζόνσον (53′) βγήκε τετ α τετ με τον Κλέιμαν, έπειτα από καταπληκτική κάθετη πάσα του Ρομπάιγ, όμως ο Ισλανδός δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Βόλου. Και στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι… απάντησαν με γκολ. Εκμεταλλευόμενοι τα πολλά αμυντικά κενά, “χτύπησαν” στην κόντρα, με τον Τσοκάνη να βρίσκει κάθετα τον Πάολο Φερνάντες και τον Ισπανό να πλασάρει για το 0-2.

Ο Ατρόμητος δεν πέταξε… λευκή πετσέτα και προσπάθησε να μπει ξανά στο ματς, όμως ήταν άτυχος. Στο 63′ σε μία ακόμη κλασική ευκαιρία που δημιούργησε η ομάδα του Περιστερίου, ο Κλωναρίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι (βρήκε τη μπάλα ο Κλέιμαν) και το γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Στο τελευταίο ημίωρο, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τους γηπεδούχους να μένουν μακριά από την εστία του Βόλου, ο οποίος με τον Μπαριέντος να κάνει τρομερή δουλειά στη μεσαία γραμμή, διαχειρίστηκε εξαιρετικά το προβάδισμα και έφτασε δίκαια στην 5η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που τον φέρνει μόνο δεύτερο στη βαθμολογία της Super League.

Διαιτητής: Β. Φωτιάς
Βοηθοί: Θ. Τζιουβάρας, Ι. Μηνούδης
Τέταρτος: Α. Βάτσιος

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Μαυρομμάτης, Σουάρεθ, Γκονζάλες, Μουνίθ (26′ Φριντζόνσον), Κλωναρίδης, Ροτάριοτ (46′ Ρομπάιγ), Κιάρτανσον, Κούεν (68′ Τζαβίδας).
Στον πάγκο: Μάριτς, Αθανασίου, Οικονομίδης, Στρούγγης, Έρλινγκμαρκ, Κιβρακίδης.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεθκίδα (62′ Νόκερτ), Ντέλετιτς (73′ Πιρίνεν), Πάολο Φερνάντες, Οζέγκοβιτς (87′ Κούτσιας).
Στον πάγκο: Κότνικ, Ουές, Ταχάτος, Λυμπεράκης, Μεταξάς, Ματίγια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.