Ολυμπιακός: “Ώρα Σαμασέκου” στο Αγρίνιο!

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου ετοιμάζεται να πάρει την πρώτη σημαντική ευκαιρία του στον Ολυμπιακό απ' τον Μίτσελ.

Το Αγρίνιο και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (22/10, 19.30, MC LIVE Novasports.gr) αποτελεί την επόμενη στάση για τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα 1-2 απ’ τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Το ματς της 9ης στροφής της Super League, είναι πολύ σημαντικό για τους Πειραιώτες, καθώς απαιτείται τόνωση της ψυχολογίας πριν τη δύσκολη δοκιμασία με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία (27/10), αλλά και ταυτόχρονη διατήρηση ή μείωση του -10 απ’ την κορυφή. Ο Μίτσελ προσανατολίζεται σε ένα σύστημα που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη νίκη και προτεραιότητα του θα είναι η αποφυγή των ατομικών λαθών. Αυτό επανέλαβε πολλές φορές στους παίκτες του τις τελευταίες ημέρες στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αυτό επιθυμεί να δει στο χορτάρι απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο Φορτούνης “έκλεψε” τη δόξα του Σαμασέκου. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η παρουσία του Ντιαντιέ Σαμασέκου στην αποστολή επισκιάστηκε -προφανώς- απ’ την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στη δράση. Απ’ τους δύο παίκτες ο Σαμασέκου είναι εκείνος ο οποίος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Ο μέσος απ’ το Μάλι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του και είναι έτοιμος να δείξει μέρος των προσόντων του. Ο 26χρονος αφήχθη στον Πειραιά με κεκτημένη ταχύτητα απ’ τις υποχρεώσεις του με τη Χόφενχαϊμ, όμως στον Ολυμπιακό μετράει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής απ’ το ματς με τον Ατρόμητο στο Φάληρο, όταν και αντικατέστησε τον Ουι Τζο στο φινάλε.

Michel
Στα ατομικά λάθη εστίασε ο Μίτσελ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η πιθανή παρουσία του Σαμασέκου στην ενδεκάδα ίσως λειτουργήσει ως… ντόμινο, στέλνοντας τον Εμβιλά στο κέντρο της άμυνας, για να επιχειρεί δίπλα στον Σωκράτη. Έτσι ο Σαμασέκου θα αγωνιστεί δίπλα στον Ιν Μπομ, σ’ ακόμα ένα σχήμα που δεν έχει κοινά λεπτά συμμετοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.