Γκάρι Ροντρίγκες: «Να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε»

Το μήνυμα του άσσου του Ολυμπιακού πριν από το ματς με τον Παναιτωλικό (22/10, 19:30).

Την πεποίθησή του για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή εξέφρασε ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι στάθηκε στις δυνατότητες της ομάδας του και περιμένει την αντίδραση στα προσεχή παιχνίδια.

Αναλυτικά ο 31χρονος μίλησε στο COSMOTE Sports για:

-την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε μία δύσκολη ήττα, αλλά το καλό στο ποδόσφαιρο είναι πως κάθε δύο μέρες έχεις παιχνίδι. Ασφαλώς θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να έχουμε καλύτερη απόδοση, να παίξουμε καλύτερα και να είμαστε ενωμένοι ως ομάδα».

-το πώς θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις επιτυχίες: «Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε καλή ομάδα, είμαστε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε καλά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν κακό. Όμως, όπως είπα και πριν πιστεύω σε αυτή την ομάδα, έχει πολλή ποιότητα. Δεν πρόκειται για σπριντ αλλά για μαραθώνιο. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πιστεύω σε αυτόν τον σύλλογο και ασφαλώς τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να γυρίσουμε στη θέση που πρέπει να είμαστε. Πρώτα από όλα πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, κάθε άτομο στον σύλλογο, και να γίνουμε ξανά καλή ομάδα, να δείξουμε τον Ολυμπιακό που όλοι θέλουμε, κυριαρχικό. Μετά από αυτά πιστεύω πως θα είμαστε μια χαρά».

– το ματς με τον Παναιτωλικό: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε πολύ αυτούς. Σίγουρα είναι ο επόμενος μας αντίπαλος, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε μας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε τους τρεις πόντους. Αυτό είναι όλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.