Άρης: Γκρέι, Ζερβίνιο και η θέση του φορ

Τα δεδομένα στην επίθεση του Άρη από τη στιγμή που ανέλαβε ο Άλαν Πάρντιου

Στο παιχνίδι του Άρη, την προηγούμενη αγωνιστική, με αντίπαλο τον Ιωνικό, ήταν η πρώτη φορά που άρχισε βασικός στη σεζόν, ο Ζερβίνιο. Μέχρι τότε, είχε 6 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή. Παρεμπιπτόντως, ο Ιβοριανός έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια Πρωταθλήματος (άλλοτε λιγότερο, άλλοτε περισσότερο) εκτός από το παιχνίδι στην Τρίπολη. 

Ο Ζερβίνιο έπαιξε σε θέση φορ (αντί του Γκρέι δηλαδή) θέση στην οποία προφανώς και έχει παίξει κι άλλες φορές στην καριέρα του αλλά τις περισσότερες συμμετοχές τις έχει ως αριστερός εξτρέμ. 

Το παιχνίδι με τον Ιωνικό (που ήταν στο αρχικό σχήμα ο Ζερβίνιο, ως φορ) ήταν το δεύτερο που δεν ήταν βασικός ο Γκρέι. Το προηγούμενο ήταν το παιχνίδι του Άρη, στο Πανθεσσαλικό, απέναντι στον Βόλο Ν.Π.Σ. όπου βασικός ήταν ο Πάλμα

Ο Γκρέι μέχρι -και- το παιχνίδι με τον Βόλο Ν.Π.Σ. είχε όλες τις συμμετοχές του ως βασικός. Τα δύο παιχνίδια που μπήκε ως αλλαγή ήταν με τον Άλαν Πάρντιου που πάντως όταν είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, σε έναν από τους παίκτες που είχε αναφερθεί καθώς τον γνωρίζει από την Αγγλία ήταν ο Γκρέι.
Ο Πάρντιου θέλει να έχει σε υψηλή ετοιμότητα τους παίκτες στην επίθεση. Σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στην προοπτική απόκτησης ενός φορ τον χειμώνα. 

Ο Άγγλος τεχνικός στις θέσεις στην επίθεση δημιούργησε ένα μίνι rotation στα παιχνίδια που είναι στον Άρη κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω συνδυασμών καθώς ο Πάλμα έπαιξε (με τον Ιωνικό) και πιο κοντά στον Ζερβίνιο όπως είχε παίξει και δίπλα στον Γκρέι (σε σχήμα 4-4-2 με Μπούργος) όπως και στην αριστερή πλευρά αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, όχι μόνο στον Βόλο αλλά και για κάποια λεπτά στην Τρίπολη προς το τέλος του παιχνιδιού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.