ΑΕΚ: Ο ανταγωνισμός φέρνει έξτρα δουλειά

Ο ανταγωνισμός για μία θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ έχει αυξηθεί σημαντικά και όλοι οι παίκτες δουλεύουν έξτρα προκειμένου όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία να είναι πανέτοιμοι.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει δείξει σ’ αυτές τις 7 αγωνιστικές πως είναι προπονητής που αν η ομάδα λειτουργεί σωστά, στην προκειμένη περίπτωση η ΑΕΚ, μόνο εάν αναγκαστεί θα προβεί σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης: Τετ α τετ Αραούχο με Αλμέιδα.

Αυτό είναι κάτι που φάνηκε και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου οι 10 από τους 11 ήταν οι ίδιοι για την Ένωση, με μοναδική αλλαγή του Αθανασιάδη αντί του Στάνκοβιτς που ταλαιπωρείται από ίωση.

Το γεγονός όμως ότι ο Αλμέιδα σπανίως κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν απογοητεύει τους παίκτες της ΑΕΚ, αντίθετα τους δίνει έξτρα κίνητρο για να δουλέψουν και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι όταν τους χρειαστεί ο Αργεντινός προπονητής.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή με Σιντιμπέ στο δεξί άκρο της άμυνας

Στην προπόνηση της Τετάρτης, μετά το τέλος της για την ακρίβεια, Μοχαμαντί και Ελίασον που ξεκίνησαν αναπληρωματικοί αλλά τώρα είναι βασικοί έκαναν έξτρα δουλειά στις σέντρες, ενώ και ο Μιχάλης Κοσίδης έμεινε περισσότερη ώρα στο γήπεδο προκειμένου να δουλέψει στα τελειώματα έχοντας απέναντί του τον Θεοχάρη.

Ρότα και Σιμάνσκι έβρισκαν με διαγώνιες βαθιές μπαλιές τους δύο ακραίους με τον Ιρανό και τον Σουηδό να σεντράρουν μέσα στην περιοχή για τον Κοσίδη που τελείωνε είτε με το πόδι είτε με το κεφάλι.

Έξτρα δουλειά είχε το μενού και για τον Γιόνσον, με τρέξιμο και σπριντ στο άλλο μισό του γηπέδου, κάτι που είναι φυσιολογικό διότι ο Δανός θέλει να καλύψει το χαμένος έδαφος λόγω της απουσίας του από την ίωση που τον ταλαιπώρησε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.