ΑΕΚ: Το ευχαριστώ για την διοργάνωση των εγκαινίων (pic)

Η ΑΕΚ, ευχαρίστησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την εταιρεία που ανέλαβε την διοργάνωση της τελετής των εγκαινίων του νέου γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έμεινε απόλυτα χαρούμενη από την τελετή των εγκαινίων του νέου της γηπέδου και γι΄αυτό το λόγο, ευχαρίστησε δημόσια την εταιρεία που είχε αναλάβει την γιορτή για την επιστροφή της «Ένωσης» στο σπίτι της.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί την εταιρεία Παραγωγής και Διοργάνωσης Εκδηλώσεων Event Plus, η οποία είχε την ευθύνη για την διοργάνωση της τελετής των εγκαινίων του γηπέδου μας στις 30-9-2022.
Οι άνθρωποι της Event Plus μοιράστηκαν απόλυτα το πάθος όλων των ανθρώπων της ΑΕΚ για την ιστορική τελετή των εγκαινίων του Σπιτιού της Ομάδας μας. Το αποτέλεσμα ήταν μια εκδήλωση που άγγιξε και συγκίνησε όλους τους Έλληνες φιλάθλους.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Αριστείδη Τσαλδάρη, τον Μηνά Χρήστου που είχε κεντρικό ρόλο στην διοργάνωση της εκδήλωσης, τον Γιώργο Αφεντούλη, τη Νατάσσα Αθανασιάδου, την Λήδα Κομνηνού για την σπουδαία δουλειά τους, τον Λεωνίδα Λουκόπουλο και όλους τους συντελεστές , συνεργάτες, στελέχη και υπαλλήλους της εταιρείας που δούλεψαν με ενθουσιασμό επί μήνες για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που παρακολούθησε όλη η Ελλάδα, με την ομάδα μας να επιστρέφει ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, όπως αξίζει στην ιστορία της.
Σας ευχαριστούμε!
ΠΑΕ ΑΕΚ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.