ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-4: Με χατ τρικ του Καρέλη (vids)

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 4-1 εκτός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα για την 6η αγωνιστική της Super League έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Νϊκο Καρέλη που πέτυχε τα τρία τέρματα της ομάδας του


Με τον Νίκο Καρέλη σε δαιμωνιώδη κατάσταση καθώς πέτυχε τρία γκολ, ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Τελικό αποτέλεσμα 4-1 για την ομάδα του Αναστασίου που πλέον έφτασε τους 10 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα. Αντίθετα ο ΠΑΣ παρέμεινε καθηλωμένος στις τελευταίες θέσεις με μόλις 4 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή πήραν τα ηνία του αγώνα,΄προηγήθηκαν νωρίς 0-2, ενώ κατάφεραν να κρατήοσυν τις ισορροπίες όταν έβλεπαν τους αντιπάλους τους να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του κέντρου.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Με το ίδιο σύστημα (4-3-3) παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες.

Ο Σούλης ήταν κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων, ο Σόρια κάλυψε την δεξιά πλευρά της άμυνας με τον Ποζνάνσκι να είναι αριστερά και οι Εραμούσπε – Μπαγκαλιάνης τα δύο στόπερ.
Την τριάδα των μέσων συμπλήρωσαν οι Καραχάλιος, Λιάσος και Κιάκος, ο Σταματελόπουλος έπαιξε στην κορυφή, έχοντας δεξιά του τον Ροσέρο και αριστερά του τον Μορέιρα.

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη στην δεξιά πλευρά της άμυνας, ο Χατζηθεοδωρίδηςς στα αριστερά, με κεντρικούς αμυντικούς τους Κορνέλιους και Λάρσον.
Σε ρόλο αμυντικού χαφ επιλέχθηκε ο Μλάντεν, κεντρικοί μέσοι οι Ντίαζ – Ντουάρτε, δεξιά στα χαφ ο Σενγκέλια, αριστερά ο Μόρσεϊ και μπροστά τους ο Καρέλης

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το… γκάζι πατημένο και πολύ νωρίς μόλις στο 7ο μόλις λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Τζόναθαν Μόρσεϊ με ωραίο διαγώνιο πλασέ.

Στο 25΄ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-2, όταν μετά από θαυμάσια σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη και ασίστ του Λάρσον στον Καρέλη, ο τελευταίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Σταϊκου ανέβασε την απόδοση της στη συνέχεια και στο 34΄ «απάντησε» με την κεφαλιά του Εραμούσπε (από εξκτέλεση κόρνερ του Μορέϊρα) μειώνοντας 2-1.

Ο ΠΑΣ μπήκε με διάθεση να αιφνιδιάσει στις αρχές της επανάληψης και στο 53΄ έχασε νέα απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν μετά την παράλληλα προς την εστία σέντρα του Μορεϊρα για τον Σταματελόπουλο, ο τελευταίος για ελάχιστα εκατοστά έχασε την πορεία της μπάλας η οποία έφυγε από την μικρή περιοχή και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Εφτά λετπά αργότερα, από σέντρα – σουτ του Ντουάρτε, η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία του Ανέστη αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού δείχνοντας εξαιρετική αντίδραση, άπλωσε τα χέρια και έδιωξε τον κίνδυνο.

Τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους, ο Σταματελόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Ανέστη αλλά έστειλε την μπάλα εκτός εστίας χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Από το 60΄ και μετά, ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε να… ανακατέψει την τράπουλα βγάζοντας τρεις ποδοσφαιριστές (Ντίας, Μόρσεϊ, Σενγκέλια και βάζοντας στις θέσεις τους αντίστοιχα τους Μάρτενσον, Ντάγκο και Κολοβό), προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να σταματήσει την επιθετική πρωτοβουλία των γηπεδούχων. Λίγο αργότερα μάλιστα λίγο έλλειψε να πάρουν προβάδισμα δύο γκολ οι φιλοξενούμενοι μετά την προσπάθεια του Ντουάρτε αλλά με την καταπληκτική αντίδραση του Σούλη έμεινε το 1-2.

Στο 71΄ ωστόσο δεν αποφεύχθηκε το… μοιραίο καθώς ο Καρέλης από κοντά έγραψε το 3-1 σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του και στο 87΄ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για το 4-1.

Ο διεθνής επιθετικός με τα τρία γκολ που πέτυχε ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, ενώ εξαιρετική εμφάνιση είχαν και οι Λάρσον, Κορνέλιους. Χατζηθεοδωρίδης.
Ο Σούλης παρά τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε, έκανε καλή εμφάνιση και έσωσε από πολλές δύσκολες καταστάσεις την ομάδα του.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Μπαγκαλιάνης, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι (80΄ Λώλης), Κιάκος, Καραχάλιος, Λιάσος, Μέντες (80΄ Μπάλαν), Ροσέρο, Σταματελόπουλος (72΄ Παμλίδης)

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μπακάκης (85΄ Αποστολάκης), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (80΄ Φλόρες), Ντίαζ (59΄ Μάρτενσον), Νουάρτε, Σενγκέλια (59΄ Κολοβός), Μόρσεϊ (59΄ Νταγκό), Καρέλης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.