AEK: Ημέρα γιορτής, αλλά και επιβεβλημένης νίκης

Τα εγκαίνια της "Αγιά Σοφιάς" ήταν φαντασμαγορικά, ο κόσμος της ΑΕΚ γιόρτασε την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια και τώρα ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη.

Οι παίκτες της ΑΕΚ την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στην “Αγιά Σοφιά” και πήραν μια πρώτη γεύση από την υποστήριξη που θα έχουν στα παιχνίδια τους στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι σχεδόν 5.000 φίλοι της Ένωσης δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα στην «Αγια Σοφιά» αποθεώνοντας Αλμέιδα και παίκτες της ομάδας τους πριν το πρώτο παιχνίδι στην ιστορική επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια και 5 μήνες.

Ο Ιωνικός θα είναι ο πρώτος αντίπαλος που θα πατήσει το χορτάρι της «Αγιά Σοφιάς» και με την πίεση που έχει λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων στα πέντε προηγούμενα ματς θα επιχειρήσει να δημιουργήσει δυσκολίες στην ΑΕΚ.

Σίγουρα, το φαβορί για τη νίκη είναι η ΑΕΚ, αλλά πόσες φορές έχουμε δει σε μια γιορτή να στραβώνει το ματς; Οπότε, καλή η γιορτή, ακόμα πιο καλή και ιστορική η επιστροφή της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά οι παίκτες της θα πρέπει να μείνουν έξω απ’ όλο αυτό το κομμάτι.

Θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι και να βγάλουν στο γήπεδο όλη αυτή την ορμή που θα υπάρχει στις εξέδρες της «Αγιά Σοφιάς» από 32.000 περίπου φίλους της ΑΕΚ. Η νίκη άλλωστε είναι επιβεβλημένη για τους «κιτρινόμαυρους» εάν δεν θέλουν να δουν τη διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται περισσότερο.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει προβλήματα, καθώς εκτός έμειναν ο Τζαβέλλας και ο Φαν Βέερτ, αλλά και οι Εχσάν Χατζισαφί και Γενς Γιόνσον που ταλαιπωρούνται από ίωση.

Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, με τον Γάλλο να έχει πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Μια πιθανή πρώτη ενδεκάδα στην ιστορική επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι οι Στάνκοβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Μοχαμαντί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελιάσον, Γκαρσία, Αραούχο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.