Γιοβάνοβιτς: «Δίκαιη νίκη, καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο» (vid)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε νίκη με ιδιαίτερη αξία, αυτή που πέτυχε η ομάδα του.

Στην κορυφή της βαθμολογίας και με διαφορά 7 βαθμών από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 1-2 στο ντέρμπι της Τούμπας και με ανατροπή του σκορ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη των “πρασίνων” σύμφωνα με την απόδοση που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Παναθηναϊκού στην κάμερα της NOVA:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Περιμέναμε ότι θα είναι έτσι. Και οι δύο ομάδες ήταν τακτικά προετοιμασμένες. Δεν υπήρχαν πολλοί χώροι. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και μας τιμώρησε και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν πιο σταθερή. Το δεύτερο ημίχρονο και ξεκινήσαμε καλά και το τελειώσαμε καλά. Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, νομίζω ότι δίκαι κερδίσαμε».Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Υπήρχαν στιγμές στο πρώτο ημίχρονο που ο ΠΑΟΚ είχε επιβάλει τον ρυθμό του. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και ξέραμε τι να κάνουμε την μπάλα»

Αυτό που κρατάω είναι η καταπληκτική ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζεις . Οι νίκες σε αυτά τα ματς έχουν μεγαλύτερη αξία.

Σίγουρα είναι ωραίο πράγμα να κάνουμε 6 νίκες. Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και έχουμε απόλυτο σεβασμό στους αντιπαλους. Και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός και ο Άρης και η ΑΕΚ έχουν καλές ομάδες. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την διάθεση και να διεκδικούμε το καλύτερο στη συνέχεια.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους μας για την στήριξη τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.