Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Επιστροφή στις νίκες με Μίτσελ και… “Μπακαγκόλ”!

Ο Ολυμπιακός έκανε επανεκκίνηση επικρατώντας 2-0 του Ατρόμητου στο Φάληρο. Δύο γκολ ο Σεντρίκ Μπακαμπού!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας του Ατρόμητου 2-0 για την 5η αγωνιστική της Super League. Σκόρερ δις ο Σεντρίκ Μπακαμπού για τους Πειραιώτες.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Ο Μίτσελ εκμεταλλεύθηκε τους παίκτες οι οποίοι βρήκαν ρυθμό κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, ωστέ να καλύψει τα προβλήματα τραυματισμών. Ο Τζολάκης ξεκίνησε κάτω απ’ τα δοκάρια. Βρσάλικο, Σισέ, Σωκράτης και Ρεάμπτσιουκ συνέθεσαν τη γραμμή της άμυνας. Ο Εμβιλά είχε συμπαραστάτη τον Ιν Μπέομ, μπροστά τους έπαιξαν οι Μασούρας και Βρουσάι, ενώ στην κορυφή βρέθηκαν οι Ελ Αραμπί και Μπακαμπού.

Απ’ την άλλη πλευρά ο Κρις Κόουλμαν επέλεξε για το αρχικό σχήμα τον Γιαννιώτη κάτω απ’ τα δοκάρια. Στην άμυνα βρίσκονται οι Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ και Ντε Μπλοκ. Φρίτζονσον, Γκονζάλεθ και Κουέν θα απαρτίσουν την τρίαδα της μεσαίας γραμμής. Ροτάριου, Κιάρτανσον και Ρομπάιγ επιχείρησαν μεσοεπιθετικά.

Ιν Μπέομ κερνούσε, Σισέ ΔΕΝ έπινε!

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά και έψαξε γκολ με στατικές φάσεις, των οποίων τις εκτελέσεις είχε αναλάβει ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ. Σε δύο περιπτώσεις έψαξε τον Σισέ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 5′ ο Ιν Μπέομ εκτέλεσε, η μπάλα με ψιλοκρεμαστή τροχιά κατέληξε στο κεφάλι του ΣΙσέ, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά. Ο Γιαννιώτης μπλόκαρε. Στο 13′ ο Κορεάτης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Σισέ έπιασε αφύλακτος την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απ’ το αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη!

Ανέβασαν απόδοση Μασούρας και Ρέαμπτσιουκ

Σπουδαία συνεργασία είχαν στα πρώτα λεπτά Μασούρας και Ρέαμπτσιουκ απ’ την αριστερή πλευρά. Ο Μολδαβός στο 30′ μπήκε με δύναμη απ’ τα αριστερά και έβγαλε εξαιρετική σέντρα για το κεφάλι του ξεχασμένου Μπακαμπού. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έπιασε σκαστή κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Γιαννιώτη!

Σισέ καλεί… Μπακαμπού!

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε πιεστικός και ο Παπέ Σισέ δημιούργησε δύο καλές στιγμές με αποδέκτη τον Σεντρίκ Μπακαμπού! Στο 33′ ο Σενεγαλέζος με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Μπακαμπού στην περιοχή, ο οποίος έφερε την μπάλα μπροστά του με το στήθος, αλλά υπό την πίεση του Σουάρεθ αστόχησε! Ένα λεπτό αργότερα ο Σισέ έψαξε την επίθεση με κάθετη πάσα, ο Ελ Αραμπί πάσαρε έξυπνα για τον Μπακαμπού, ωστόσο ο Γάλλος με αδύναμο πλασέ δεν απείλησε τον Γιαννιώτη.

Γιαννιώτης ένα στα δύο απ’ την άσπρη βούλα

Ο Μασούρας έκανε το γύρισμα στο 35′ μέσα απ’ την περιοχή και δεξιά, η μπάλα βρήκε το χέρι του Ροτάριου. Η φάση ελέγχθηκε απ’ τον διαιτητή και δόθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ελ Αραμπί και ο Γιαννιώτης τον σταμάτησε εντυπωσιακά.

Στο 37΄ο Μασούρας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από θέση offside και στο 41′ ο Ελ Αραμπί κράτησε την μπάλα και πάσαρε στον Μπακαμπού, ο Γάλλος αστόχησε ξανά. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο εκπληκτικός Ελ Αραμπί πάσαρε έξυπνα στον Μπακαμπού και ο Κιβρακίδης τον ανέτρεψε εντός περιοχής. Νέο πέναλτι για τον Ολυμπιακό! Αυτή τη φορά ο Μπακαμπού σκόραρε, παρά την καλή απόπειρα απόκρουσης του Γιαννιώτη. Ο Γάλλος σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών και ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

“Πινελιά” Μίτσελ με Βαλμπουενά αντί Ελ Αραμπί

Ο Μίτσελ κράτησε τον διακριθέντα Ελ Αραμπί στ’ αποδυτήρια, ίσως σκεπτόμενος το ματς της Πέμπτης με την Καραμπάγκ και στη θέση του πέρασε τον Βαλμπουενά. Στο 48′ ο Τζολάκης επενέβη! Ο Φρίτζονσον αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας “πυροβόλησε” με κεφαλιά τον Έλληνα πορτιέρε, αλλά εκείνος κράτησε το “μηδέν” για την εστία του.

Στο 72′ ο Μπακαμπού αποχώρησε, στη θέση του πέρασε ο Αμπουμπακάρ Καμαρα, ενώ ο Μίτσελ σήκωσε για ζέσταμα τον Μαρσέλο! Στο 80′ έγινε μαρκάρισμα του Χατζηισαϊα στον Ροντρίγκεζ εντός περιοχής, ο οποίος ήταν έτοιμος να σουτάρει. “Παίζετε” έδειξε ο διαιτητής. Στο 81′ Μαυρομάτης, Έρλινμαρκ και Τζαβίδας στο ματς για τον Ατρόμητο στις θέσεις των Σουάρεθ, Γκονζάλες και Φρίντζονσον. Στο 90′ αποχώησε με κράμπα ο Ιν Μπέομ, στη θέση του ο Σαμασέκου, ο οποίος πραγματοποίησε ντεμπούτο. Στις καθυσερήσεις ο Βαλμπουενά μοίρασε εκ νέου στον αφύλακτο Ροντρίγκεζ, ο Χατζηισαϊας έσωσε στη γραμμή!

Τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη!

Συνθέσεις

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Ιν Μπέομ (90′ Σαμασέκου)- Βρουσάι (62′ Αγκιμπού), Μασούρας (62′ Γκάρι Ροντρίγκεζ), Μπακαμπού (72′ Αμπουμπακάρ), Ελ Αραμπί (46′ Βαλμπουενά)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης – Κιβρακίδης Σουάρεθ (81′ Μαυρομάτης), Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ – Κουέν, Γκονζάλες (81′ Τζαβίδας), Ροτάριου (70′ Μουνίθ) – Φρίντζονσον (81′ Έργλινγκμαρκ), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.