Λάιντνερ: “Έγινε φίλος μου ο Μαρσέλο, θα έχω διαβατήριο σε δύο εβδομάδες”

Ο Ντορόν Λάιντνερ μίλησε για την εικόνα του με την εθνική ομάδα, τη σχέση του με τον Μαρσέλο, αλλά και το διαβατήριο που περιμένει.

Ένα απ’ τα ερωτηματικά της φετινής μεταγραφικής περιόδου είναι ο Ντορόν Λάιντνερ. Ο 20χρονος Ισραηλινός αριστερός οπισθοφύλακας δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής με τον Ολυμπιακό, καθώς δεν έχει καταφέρει να παραλάβει το κοινοτικό του διαβατήριο. Ωστόσο ο ίδιος σε δηλώσεις του στον τύπο της χώρας του παρουσιάστηκε καθυσηχαστικός, καθώς περιμένει το διαβατήριο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Μάλιστα μίλησε και για τη σχέση του με τον Μαρσέλο, με τον οποίο θ’ ανταγωνίζεται για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα ειπε:

“Πάντα πίστευα στον εαυτό μου. Γνωρίζω πως θα τα πάω περίφημα στον Ολυμπιακό. Δεν είναι έκπληξη για μένα η πορεία μου. Ήξερα πως είμαι κατάλληλος γι’ αυτό το επίπεδο και ελπίζω να συνεχίσω σ’ αυτόν τον ρυθμό. Ο Μαρσέλο έχει γίνει καλός φίλος μου. Πιστεύω πως θα βρούμε την κατάλληλη φόρμουλα για να μοιραστούμε τον χρόνο ανάμεσα μας και αυτό δεν με φοβίζει καθόλου. Δεν έχω αγωνιστεί καθόλου, γιατι είχα ένα πρόβλημα με το διαβατήριο μου, το οποίο θα παραλάβω στις επόμενες δύο εβδομάδες και στη συνέχεια θ’ αγωνίζομαι όπως συνήθως. Δεν πιέζω καταστάσεις. Είμαι ένας νέος παίκτης και θα έρθει η στιγμή μου στον Ολυμπιακό. Απολαμβάνω τα πάντα στον Ολυμπιακό, θέλω να μείνω σε καλή φόρμα και να ξεκινήσω να παίζω στην Ελλάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.