Ολυμπιακός: Επίσημη η επιστροφή Κασάμι! (pic)

Ο Παϊτίμ Κασάμι ανήκει και πάλι στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι και πάλι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι Πειραιώτες. Ο 30χρονος επιστρέφει στο λιμάνι μετά το 2016, όπως ήταν ο διακαής του πόθος τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μια κίνηση που θα δυναμώσει περαιτέρω τη μεσαία γραμμή των “ερυθρόλευκων”, ενώ δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, λόγω της προηγούμενης θητείας του στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός μέσος, γεννημένος στις 2 Ιουνίου 1992, επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους τη διετία 2014-2016 κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, μετρώντας 66 συμμετοχές και εννέα γκολ. Ο 30χρονος αγωνιζόταν από το 2020 στη Βασιλεία, με τη φανέλα της οποίας σε 79 παιχνίδια πέτυχε 19 γκολ και έδωσε εννέα ασίστ.

Αφού πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Βίντερτουρ, Γκρασχόπερ, Λίβερπουλ και Λάτσιο, έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο με την ελβετική Μπελιντσόνα. Ακολούθησε η Παλέρμο, η Φούλαμ, η Λουκέρνη και ο Ολυμπιακός, από τον οποίο τη σεζόν 2016-2017 δόθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Προτού υπογράψει στη Βασιλεία αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη Σιόν (104 συμμετοχές, 32 γκολ, 16 ασίστ).

Έχει εκπροσωπήσει 12 φορές την εθνική Ελβετίας και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε 38 φορές στην Premier League και 14 στη Serie A. Με τη Φούλαμ και την Παλέρμο αγωνίστηκε στο Europa League, με τη Βασιλεία στο Conference League και φυσικά με τον Ολυμπιακό σε Champions League και Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.