Μαντσίνι: “Θα τα δώσω όλα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της”


Ο Ντάνιελ Μαντσίνι συνεχίζει στον Άρη μετά την έντονη μετεγγραφολογία που είχε αναπτυχθεί τις προηγούμενες μέρες γύρω από το όνομά του.

Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε δηλώσεις και σε αυτές αναφέρθηκε στη συνέχιση της αγωνιστικής προσπάθειας. 

Οι δηλώσεις έγιναν στην ΕΤ3.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Προς το παρόν μένω στην ομάδα, μένω στον Αρη και θα τα δώσω όλα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Στο μυαλό μου το μόνο που υπάρχει είναι να μπορέσω να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο ως ποδοσφαιριστής, να πετύχω περισσότερα γκολ και να βοηθήσω και την ομάδα και τον εαυτό μου να βρεθεί σε καλύτερη θέση”.

Πρόσθεσε: “Σίγουρα χρόνο με τον χρόνο νιώθω καλύτερα, έχω προσαρμοστεί και με την ομάδα και με τον κόσμο. Υπάρχει αλληλοσεβασμός. Σέβομαι το κλαμπ και τους οπαδούς και αντιστρόφως. Προσπαθώ να δώσω το 100% του εαυτού μου σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδο και θεωρώ ότι από εκεί πηγάζει ο σεβασμός και η αγάπη που μου δείχνουνε οι φίλαθλοι της ομάδας και θα το κάνω για όσο φοράω τη φανέλα του Αρη”. 

Σε ερώτηση για την κατάκτηση ενός τίτλου, είπε: “Ναι, εδώ και πολλά χρόνια ήμασταν πολύ κοντά. Αυτή τη χρονιά θεωρώ ότι ίσως είναι η χρονιά που μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να κερδίσουμε έναν τίτλο. Είμαστε έτοιμοι, δουλεύουμε πάνω σε αυτό και οπωσδήποτε κάθε ποδοσφαιριστής είναι κάτι που θέλει για την καριέρα του, να αποκτήσει πάρα πολλούς τίτλους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.