ΑΕΚ: Οδηγίες στους φιλάθλους εν όψει των εγκαινίων

Η διοίκηση της ΑΕΚ έδωσε οδηγίες στους φιλάθλους της ομάδας, για την προσέλευσή του στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς».

Οι «κιτρινόμαυροι» προτρέπουν τους φιλάθλους της ομάδας να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν.

Αναλυτικά: «Φίλοι της ομάδας μας.

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την στιγμή που όλοι περιμέναμε εδώ και πάνω από 19 χρόνια. Για να χαρούμε όλοι μας σε όλο τους το μεγαλείο τα επίσημα εγκαίνια της OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια, ας προσπαθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας από μας για κάποια πράγματα που θα κάνουν την όλη διαδικασία πιο εύκολη. Σας παρακαλούμε θερμά να προσέλθετε στο γήπεδο όσο το δυνατό πιο κοντά στην ώρα που θα ανοίξουν οι θύρες, δηλαδή στις 5 το απόγευμα.

Είναι επίσης αναγκαίο να τονιστεί πως στο γήπεδο δεν πρέπει να επιχειρήσει να έρθει κανείς φίλος της ΑΕΚ που δεν έχει καταφέρει να προμηθευτεί εισιτήριο. Αυτό είναι βασική οδηγία από την ΕΛ. ΑΣ.

Τέλος, σας θυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως η αστυνομία καλεί τους φιλάθλους μας, στο μέτρο του δυνατού να προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να φτάσουν στην Νέα Φιλαδέλφεια χρησιμοποιώντας Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κι όχι τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε Σπίτι μας!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.