ΑΕΚ: Ημέρα γιορτής στη Νέα Φιλαδέλφεια για την Ένωση

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει στο νέο της σπίτι, καθώς την Παρασκευή θα γίνουν τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς» (20:00).

Η διοίκηση της Ένωσης έχει ετοιμάσει μια φαντασμαγορική γιορτή, για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οποία έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις στους φιλάθλους της ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στη φυσική τους έδρας, μετά από 19 χρόνια και πέντε μήνες και στο πλαίσιο της γιορτής που ετοίμασαν θα τιμήσουν 23 παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι Αντώνης Παραγιός, Ανδρέας Σταματιάδης, Κώστας Νεστορίδης, Γιώργος Κεφαλίδης, Γιώργος Καραφέσκος, Νίκος Σταθόπουλος, Παντελής (Λάκης) Νικολάου, Χρήστος Αρδίζογλου, Θωμάς Μαύρος, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Χρήστος Βασιλόπουλος, Γιώργος Σαββίδης, Γιώργος Κούτουλας, Ντανιέλ Μπατίστα, Βασίλης Δημητριάδης, Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Ηλίας Ατματσίδης, Μιχάλης Κασάπης, Χρήστος Κωστής και Ντέμης Νικολαΐδης.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην ιστορία της ΑΕΚ, θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις, ενώ η διοίκηση έχει ετοιμάσει και βίντεο με τις μεγάλες στιγμές από την ίδρυση έως και σήμερα. Παράλληλα, θα υπάρξουν αφιερώματα και σε όσους πρόσφεραν στην ομάδα και δε βρίσκονται πλέον στη ζωή. Επίσης, το πρόγραμμα προβλέπει χορούς, τραγούδια και αρκετές εκπλήξεις στους φιλάθλους, που θα βρεθούν στην «Opap Arena».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.