Μέσακ Τζου: “Μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις της επίθεσης”

Ο Μέσακ Τζου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ, ενώ ακολούθησε και την προπόνηση του Νίκου Νιόπλια την Τετάρτη (28/09).

Χαρούμενος που αποτελεί μέλος του ΟΦΗ είναι ο Μέσακ Τζου. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών ακολούθησε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ΟΦΗ, τον τεχνικό του συλλόγου, αλλά και τις ικανότητες του ως ποδοσφαιριστής.

“Είμαι πολύ χαρούμενος, η οικογένειά μου είναι επίσης χαρούμενη. Είναι ένα πολύ καλό βήμα στην καριέρα μου και ανυπομονώ πολύ να αρχίσω να παίζω. Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα, μίλησα με τον προπονητή μου εξήγησε το project και θα με βοηθήσει στο μέλλον. Στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ”, δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια είπε: “Θέλω να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και νομίζω ότι είναι μία καλή ευκαιρία. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα είμαι έτοιμος να παίξω, σήμερα αρχίζω τις προπονήσεις και αν μου ζητήσει ο προπονητής να παίξω θα το κάνω. Μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις της επίθεσης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.