Πινέδα: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ»

Ο Ορμπελίν Πινέδα, μιλώντας σ΄εφημερίδα της πατρίδας του, αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα ενώ σημείωσε πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ.

Ο Ορμπελίν Πινέδα, μίλησε στην «Milenio» και αναφέρθηκε στον στόχο της συμμετοχής του με την Εθνική Μεξικό στο Μουντιάλ, ενώ μεταξύ άλλων σημείωσε πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ.

Ο Πινέδα βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Μεξικό έχοντας ήδη συμμετάσχει σε ένα φιλικό κόντρα στο Περού ενώ υπάρχει ένα ακόμη με την Κολομβία στις 28/9. Το Μεξικό προετοιμάζεται ουσιαστικά για το Μουντιάλ του Κατάρ και ο Πινέδα επιθυμεί να πείσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τον συμπεριλάβει στις κλήσεις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Milenio» μίλησε για την Εθνική, την μεταγραφή του, ενώ τόνισε πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο με την ΑΕΚ.

«Ήταν πολύπλοκη η κατάσταση, είχα πάει από την Κρουζ Αζούλ όπου είχα χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν συνέβη στη Θέλτα, αλλά έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο. Τώρα πλέον είμαι στην άλλη πλευρά, το εκμεταλλεύομαι και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλάω για συμπαίκτες, ομάδες ή διοικούντες, πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Τώρα πρέπει απλά να παίζω, νιώθω πολύ καλά σε φυσική κατάσταση, είμαι πολύ συγκεντρωμένος και αν δεν είμαι στη λίστα στο τέλος θα υποστηρίζω την Εθνική όσο περισσότερο μπορώ».

Το μεγάλο του όνειρο, είναι ν΄αγωνιστεί με την Εθνική στο Μουντιάλ!


«Το άγχος πάντα θα υπάρχει, κάθε παίκτης θέλει να βρίσκεται στην τελική λίστα. Όλοι προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να συνεισφέρουν αυτό που μπορούν. Οραματίζομαι τον εαυτό μου στα πάντα, από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Πάντα οραματίζομαι τον εαυτό μου να είναι στο 100% και να βοηθάω σε όποια θέση χρειάζεται. Αυτό με βοηθάει να βρίσκομαι στο ανώτατο επίπεδο και περισσότερο απ’ όλα να το εκμεταλλεύομαι και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό εντός και εκτός γηπέδου».

Επιπροσθέτως ξεκαθάρισε πως κανείς παίκτης δεν έχει εξασφαλίσει τη θέση του στην αποστολή.


«Όχι, νομίζω πως στο Μεξικό, όπως και στην Ευρώπη, το πρωτάθλημα είναι δυνατό και υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες. Στο τέλος της ημέρας αν είσαι σε εξαιρετική κατάσταση καλούν αυτούς που είναι σε καλύτερο επίπεδο ανταγωνισμού. Όλοι είμαστε διαθέσιμοι να συμμετέχουμε και να είμαστε στη λίστα. Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα μπορεί να συμβούν σε αυτούς τους μήνες και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και να περιμένεις την απόφαση του προπονητή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.