ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Ντόουγκλας!

Νέο τετραετές συμβόλαιο με απολαβές που θα πλησιάζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ημέρες ο 25χρονος Βραζιλιάνος μέσος του "Δικεφάλου"

Ακόμη μία εκκρεμότητα στις τάξεις του ΠΑΟΚ τακτοποιείται προτού προλάβει να γίνει …. σίριαλ. Κι αυτό γιατί οι διοικούντες την ΠΑΕ έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τον εκπρόσωπο του Αουγκούστο Ντόουγκλας για επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μέσος ήταν μία από τις περιπτώσεις που απασχόλησε ποικιλοτρόπως τους επιτελείς με σημείο αναφοράς την ολοκλήρωση του συμβολαίου του τον προσεχή Ιούνιο, γεγονός που σημαίνει ότι από τον Ιανουάριο θα μπορούσε να διαπραγματευτεί το μέλλον του με κάθε ενδιαφερόμενο. Παρότι έγινε μια έρευνα αγοράς το καλοκαίρι για την παραχώρησή του, οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συνέχιση της συνεργασίας μαζί του.

Η παρουσία του εκπροσώπου του από τις αρχές της εβδομάδας σηματοδότησε σειρά επαφών, μάλιστα ήταν παρών και στο χθεσινό φιλικό με τον Πανσερραϊκό, που κορυφώθηκαν χθες με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε προφορική συμφωνία για νέο τετραετές συμβόλαιο με απολαβές που θ’ αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ! Κάτι που αναμένεται ν’ αποτυπωθεί και γραπτώς με μοναδική εκκρεμότητα την τοποθέτηση ρήτρας για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου μέσου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.