Τα ελπιδοφόρα μηνύματα για τον Μίτσελ

θετικά τα μηνύματα από τους περισσότερους διεθνείς ποδοσφαιριστές που λείπουν από το προπονητικό κέντρο στο Ρέντη.

Πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν από το προπονητικό κέντρο στο Ρέντη και όπως είναι λογικό ο Μίτσελ δεν δουλεύει με όλους όσους θα ήθελε. Όμως από εκείνους που λείπουν ο Ισπανός τεχνικός δέχεται πολύ θετικά μηνύματα, καθώς με την απόδοσή τους δείχνουν στον νέο τεχνικό των Πειραιωτών, πως μπορεί όχι μόνο να τους υπολογίζει, αλλά να περιμένει και πράγματα απ’ αυτούς που θα βοηθήσουν την… ανάσταση του Ολυμπιακού.

Σημαντικότερο ίσως μήνυμα ήρθε από τον 20χρονο Ντορόν Λάιντνερ ο οποίος ήταν από τους καλύτερους της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ και βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Αλβανία.

Οι Ισραηλινοί αποθέωσαν τον νεαρό μπακ του Ολυμπιακού καθώς, παρά το γεγονός, πως δεν αγωνίζεται εξαιτίας του προβλήματος που είχε με το διαβατήριό του, μπόρεσε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι με τους Αλβανούς.

Το άκρως θετικός για τον Μίτσελ, δεν είναι μόνο το ότι ο Λάιντνερ βρίσκεται σε… σούπερ κατάσταση, αλλά και το γεγονός πως το πρόβλημα λύθηκε και ο μικρός απέκτησε πλέον Ρουμανικό διαβατήριο. Έτσι θα μπορέσει να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού χωρίς προβλήματα.

Ο Χάμες το… κάρφωσε και ο Μίτσελ χαμογελά

Ο Χάμες Ροντρίγκες όχι μόνο αγωνίστηκε στο φιλικό της Κολομβίας, εν όψη Μουντιάλ, με αντίπαλο τη Γουατεμάλα, αλλά σκόραρε κιόλας κάτι που πάντα βοηθά στην ψυχολογία του παίκτη.

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού και της Εθνικής Κολομβίας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα στο 40ο λεπτό ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του (τελικό σκορ 4-0). Αυτό κι αν είναι καλό νέο για τον Μίτσελ που φυσικά θέλει τον καλό και αποτελεσματικό Χάμες στον Ολυμπιακό.

Δείτε το γκολ του Χάμες Ροντρίγκες στο 02:35 του βίντεο που ακολουθεί:

Θετικό μήνυμα και από τη Μαυριτανία

Ένα ακόμη θετικό μήνυμα για τον Μίτσελ έρχεται από τη μακρινή Μαυριτανία καθώς ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, όμως μόνο έπαιξε αλλά σκόραρε κιόλας στο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας με αντίπαλο το Μπενίν.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε στο 27ο λεπτό κα με το γκολ του έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, δείχνοντας πως και αυτός βρίσκεται σε κατάσταση τέτοια που ο Μίτσελ ίσως να έπρεπε να τον υπολογίζει περισσότερο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.