ΠΑΟΚ: Επιστροφή κι ατομικό για τον Βιεϊρίνια

Επανεκκίνηση, συνδυαστικά τελειώματα και οικογενειακό δίτερμα το .... μενού της επιστροφής για τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου"

Μετά το σημαντικό διάστημα αποφόρτισης, ψυχικής και σωματικής που απήλαυσαν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, άπαντες – πλην διεθνών – επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία σηματοδοτώντας την απαρχή της προετοιμασίας για την επιστροφή στην επίσημη αγωνιστική δράση.

Όπως επισημαίνουν κι οι άνθρωποι της ομάδας: “Χωρίς τους διεθνείς, αλλά με φορτισμένες μπαταρίες και τη διάθεση στα ύψη, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε στις προπονήσεις και έπιασε δουλειά ενόψει επανέναρξης.

Το τεχνικό επιτελείο θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή προκειμένου να δουλέψει με τους παίκτες και ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί έτοιμος στο επικείμενο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό και τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η προπόνηση της Πέμπτης (22.09) ξεκίνησε με προθέρμανση κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ακολούθησε παιχνίδι κατοχής. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν πάνω στα τελειώματα μετά από συνδυασμούς και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ μόνος του δούλεψε κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης , που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Την Παρασκευή (23.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.