Δεληζήσης: “Έπαιξα σε υψηλό επίπεδο με ένα μάτι και είμαι περήφανος”

Ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή είναι ο Γιώργος Δεληζήσης, καθώς ο πρώην αρχηγός του Άρη και νυν ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου αγωνίζεται με όραση μόνο από το ένα του μάτι.

Ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή είναι ο Γιώργος Δεληζήσης, καθώς ο πρώην αρχηγός του Άρη και νυν ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου αγωνίζεται με όραση μόνο από το ένα του μάτι.

Ο Δεληζήσης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “ΦΩΣ” και μίλησε τόσο για το πρόβλημα που δεν στάθηκε ικανό να “φρενάρει” την ποδοσφαιρική του πορεία, όσο και για όσα έχει κάνει στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Δεληζήση:

Για το όνειρο του:

«Το έχω πραγματοποιήσει, έκανα αυτό που αγαπούσα από μικρό παιδί, παρά το σοβαρό ατύχημα που είχα με το μάτι μου όταν ήμουν μωρό… Έπαιξα σε υψηλό επίπεδο παρά τις πολλές δυσκολίες, έγινα αρχηγός του Άρη τόσα χρόνια, είμαι υπερήφανος για αυτό».

Για το αν φοράει φακό επαφής:

«Όχι, δεν βλέπει αυτό το μάτι. Οι γιατροί το είχαν πει από παιδί που ήμουν ότι ήταν μη αναστρέψιμο. Τον φακό τον φοράω για να μοιάζει λίγο με το άλλο».

Για το αν βλέπει μόνο από το ένα μάτι:

«Ναι, και δεν ξέρω αν παγκοσμίως υπήρξε άλλος ποδοσφαιριστής με τέτοιο πρόβλημα που να έκανε καριέρα και να έγινε αρχηγός σε μεγάλη ομάδα της χώρας του. Το κατάφερα, ξεπέρασα τα εμπόδια, αναγκάστηκα να αναπτύξω την περιφερειακή μου όραση από παιδί και αν βρεθούν να πουν ότι με βοήθησαν, θα σου πω ότι κανείς δεν με βοήθησε, μόνο η οικογένειά μου και ο Παύλος Μυροφορίδης. Σε όποια ομάδα αγωνίστηκα έδωσα τα πάντα και οι φίλαθλοί της ήταν ευχαριστημένοι από εμένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.