ΠΑΟΚ: Με νταμπλ ξεκίνησε ο Νάρεϊ!

Ο Κάλεντ Νάρεϊ σαρώνει στις ψηφοφορίες των φίλων του ΠΑΟΚ, που τον ανέδειξαν και ως πολυτιμότερο παίκτη του Αυγούστου, αφού του είχαν δώσει το βραβείο του καλύτερου τέρματος

Πολύ δυνατά μπήκε ο Κάλεντ Νάρεϊ στα δρώμενα του ΠΑΟΚ και στις… καρδιές των φίλων της ομάδας! Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε με νταμπλ σε ό,τι αφορά στις ατομικές του διακρίσεις στον “Δικέφαλο”, καθώς πήρε και το βραβείο του MVP του Αυγούστου από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι προηγουμένως του είχαν δώσει κι αυτό του καλύτερου γκολ για τον ίδιο μήνα.

Όπως ενημέρωσε σχετικά σήμερα (21/9) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Ο Καλέντ Νάρεϊ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App BOX MVP Αυγούστου, κάνοντας double για τον περασμένο μήνα, έχοντας πάρει και το βραβείο για το Regency Casino Best Goal.

Η περσινή σεζόν με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ ήταν η καλύτερη της καριέρας του. Όπως δήλωσε ο ίδιος ήταν ένας χρόνος που τον γέμισε αυτοπεποίθηση, αλλά αναζητούσε μία μεγαλύτερη πρόκληση και την βρήκε στη Θεσσαλονίκη. Η υπόθεση της μεταγραφής του κράτησε για περίπου 1,5 μήνα, αλλά φαίνεται πως η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα κι ανέλαβε ρόλο πρωταγωνιστή από την πρώτη στιγμή. Στις δύο πρώτες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Super League 2022-23 ήταν κομβικός. Κόντρα στον Παναιτωλικό έδωσε την ασίστ στον Μπράντον Τόμας για το γκολ της νίκης, ενώ κόντρα στον Ατρόμητο σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα για να φέρει το τρίποντο.

Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP του μήνα ο Νάρεϊ σάρωσε στις προτιμήσεις του κοινού και κατέκτησε την κορυφή με ποσοστό που άγγιξε το 70%.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Τιάγκο Ντάντας, ο οποίος ήταν εξαιρετικός, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα κι ήταν ο συνδετικός κρίκος των γραμμών του Δικεφάλου, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος στα πρώτα δύο παιχνίδια του στο πρωτάθλημα πέτυχε ένα γκολ κι έδωσε πολλές μάχες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.