Ολυμπιακός: Τώρα να δώσουν όλοι το κάτι παραπάνω

Η απομάκρυνση Κορμπεράν φέρνει προ των ευθυνών τους άπαντες στον Ολυμπιακό!

Το “ηλεκτροσόκ” που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός ήρθε με τον πιο λογικό τρόπο, με τον Κάρλος Κορμπεράν ν’ απομακρύνεται απ’ τον προπονητικό θώκο 49 ημέρες μετά την πρόσληψη του. Ο Ισπανός τεχνικός χρεώθηκε την κακή αγωνιστική εικόνα, τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά κυρίως το έλλειμα αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας. Ο Κορμπεράν δεν πρόλαβε να διεσδύσει πνευματικά στον σύλλογο, δεν είχε την πολυτέλεια χρόνου να δεθεί με την εξέδρα και ο χρόνος του τελείωνε αναπόδραστα. Στο χθεσινό ματς με τον Άρη φάνταζε θολωμένος και η διαχείριση του ματς του γλύστρισε απ΄τα χέρια, μην καταφέρνοντας να εμπνεύσει για ακόμη μια φορά τους παίκτες.

Από εδώ και πέρα ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού θα απολαύσει μια αποσυμπίεση για ορισμένο χρονικό διάστημα, ωστόσο θα πρέπει άμεσα να παρουσιάσει δείγματα της δουλειάς του. Το συμμάζεμα στους πρωταθλητές έχει να κάνει με το αθλητικό, αλλά και το πνευματικό σκέλος. Η ανάκτηση της αυτοπεποίθησης, του ομαδικούς πνεύματος και της πειθαρχίας δεν θα πραγματοποιηθούν σε μία μέρα. Απαιτείται δουλειά και προσήλωση απ’ όλους. Απ’ τη διοίκηση ως τους παίκτες.

Η σεζόν δεν έχει χαθεί ακόμα. Είναι μια ιδιόμορφη κούρσα που έχει μπροστά της αρκετό δρόμο. Δεν αναφέρομαι μόνο στις νίκες, τις προκρίσεις, τους τίτλους. Αναφέρομαι στην επανασύνδεση με την εξέδρα μέσω του ποιοτικού ποδοσφαίρου και της αγωνιστικής αυταπάρνησης. Το νέο προπονητικό σχήμα θα είναι πιο έμπειρο, οι παίκτες που έχουν στελεχώσει το ρόστερ έχουν στην πλειοψηφία τους μεγάλη αξία. Ας δώσουν λοιπόν όλοι το κάτι παραπάνω και θα έρθουν καλύτερες ημέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.