Λουτσέσκου: «Είμαι απογοητευμένος, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο» (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε δυσαρεστημένος μετά την λήξη της αναμέτρησης απέναντι στον ΟΦΗ.

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες στα δύο ημίχρονα για να κλείσουμε το παιχνίδι, ο ΟΦΗ είχε τρεις ευκαιρίες και πίεσε. Το παιχνίδι ήταν υπό τον έλεγχό μας αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, ειδικά όταν έχεις τόσες ευκαιρίες για να κάνεις δεύτερο γκολ»

Το σκεπτικό σας είναι σωστό. Όταν έχεις τόσες καθαρές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα για να καθαρίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι δικές μας φάσεις είναι γύρω στις επτά. Το παιχνίδι ήταν υπό το έλεγχό μας σχεδόν σε όλο το ματς, αλλά δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ πίεση και είδατε μια στημένη φάση και έβαλε γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wOS8xOC8xOC8yN181N182MzI3NjMyZDM1MjJkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M8S”,”uploadDate”:”2022-09-18T18:25:03.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cmzqj6zu81cp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.