Ολυμπιακός: Στην αποστολή για Άρη Χάμες, Σαμασέκου και Μπακαμπού (pic)

Τα νέα αποκτηματα του Ολυμπιακού μπήκαν απευθείας στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη (18/09, 20.00, NS Prime).

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον Άρη (18/09, 20.00, NS Prime) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Κάρλος Κορμπεράν ανακοίνωσε την αποστολή των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και μεταξύ τους βρίσκονται οι Χάμες Ροντρίγκες, Ντιαντιέ Σαμασέκου και Σεντρίκ Μπακαμπού.

Είναι μια ένδειξη συσπείρωσης απ’ τον Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει πάνοπλος για το παιχνίδι με τον Άρη και ο Κορμπεράν έδωσε το σύνθημα για την προσέγγιση του ματς.

Η διαδικασία ενσωμάτωσης των νέων παικτών περνάει και απ’ τον μέγιστο χρόνο παραμονής με την υπόλοιπη ομάδα, γι’ αυτό και τα τρία νέα αποκτήματα θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την τάχιστη και βέλτιστη προσαρμογή τους.

Εκτός έμειναν οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Πιερ Κούντε, Πάπε Σισέ, Γκάρι Ροντρίγκες, Αγκιμπού Καμαρά, Λεονάρντο Κούτρης, Ντορόν Λάιντνερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.