Αποστολάκης: «Έχουμε δουλέψει πολύ και ο κόουτς είναι προπονητής επιπέδου»

Ο Κώστας Αποστολάκης αναφέρθηκε στην πορεία του στον Παναιτωλικό ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον προπονητή του, Γιάννη Αναστασίου, αλλά και στον πατέρα του Στράτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 23χρονου μπακ στον Metropolis:

«Θεωρώ ότι το ξεκίνημα μας είναι πολύ καλό, η ομάδα έχει δουλέψει πολύ. Φυσικά είναι ανάλογο της προετοιμασίας που κάναμε, γενικά ο σύλλογος μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο λειτουργεί σε πολύ σωστά πλαίσια, γι’ αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα. Ο κόουτς δουλεύει εξαιρετικά. Το έχει δείξει σε όλη την καριέρα του ότι είναι προπονητής επιπέδου».

Για τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ήμασταν παρέα αρκετά χρόνια με τον Λύρατζη στην Εθνική ομάδα, ο Λευτέρης εκτός ότι είναι τους πολύ καλός παίκτης, είναι ένα πολύ καλό παιδί, υπόδειγμα αθλητή και συναθλητή. Χαίρομαι πολύ που βλέπω τον Λύρατζη, τον Τσαούση, τον Μιχαηλίδη και τον Τσιγγάρα που πήραν τους ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι που βλέπω τον ΠΑΟΚ να έχει αρκετά ελληνόπουλα. Τον Κουλιεράκη δεν τον ήξερα, γιατί είναι μικρότερος από εμένα, μου έκανε εντύπωση στο μεταξύ τους παιχνίδι, έχει μεγάλες προοπτικές και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Γενικά ο ΠΑΟΚ βγάζει αρκετούς Έλληνες παίκτες και τους στηρίζει και αυτό μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα».

Όσο για το όνομα που «κουβαλάει»: «Το έχω συνηθίσει πλέον. Ξέρω τι ήταν ο πατέρας μου, για εμένα δεν είναι ‘βάρος’, για εμένα το όνομα είναι προνόμιο, αισθάνομαι τεράστια εκτίμηση και περηφάνια. Δύσκολο να τον ξεπεράσω, η καριέρα του είναι από τις μεγαλύτερες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.