Ολυμπιακός: Μέσω Βόλου βλέπει Φράιμπουργκ

Ο Κάρλος Κορμπεράν κόντρα στον Βόλο, θα δρομολογήσει τα πλάνα του με Φράιμπουργκ.

Για τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει ένα αγωνιστικό διάστημα στο οποίο δεν μπορεί να πάρει ανάσα! Μετά την αναμέτρηση με τη Ναντ, οι Πειραιώτες θα συναντήσουν σε συνεχόμενα ματς τον Βόλο (18.30, MC LIVE Novasports.gr), τη Φράιμπουργκ επίσης στο Φάληρο (15/09) και τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (18/09). Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει προφανώς ως προτεραιότητα το παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας, καθώς η νίκη θα φτιάξει το κλίμα για το παιχνίδι του Europa League και θα προσφέρει ηρεμία.

Ο Ισπανός τεχνικός συνηθίζει ν’ ανοίγει μέχρι στιγμής το rotation και να δίνει αγωνιστικά λεπτά σε αρκετούς παίκτες με σκοπό να τους διατηρεί σε σχετική φρεσκάδα. Ίσως αναθεωρήσει απόψε. Είναι πιθανό να δούμε σε μεγάλο μέρος του ματς ν’ αγωνίζονται εκείνοι που θα δοκιμάσουν να κάμψουν την αντίσταση της Φράιμπουργκ.

Για τον Κορμπεράν είναι πολύ σημαντικό πως επιστρέφει ο Γιάν Εμβιλά, του οποίου η απουσία προκάλεσε τρικυμία στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Ναντ, ενώ και ο Σίμε Βρσάλικο είδε αποστολή μετά από 45 ημέρες! Οι δύο απανωτές θλάσεις του Κροάτη, έδωσαν ρόλο στον Άβιλα, ωστόσο οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Βρσάλικο για να κάνει τη διαφορά στη δεξιά πτέρυγα και μένει να δούμε αν βρίσκεται σε αγωνιστική κατάσταση να πάρει αγωνιστικά λεπτά και να ρίξει ματιές και στην ενδεκάδα με Φράιμπουργκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.