Γ.Αναστασίου : “Σε ένα παιχνίδι λαθών δεν κάναμε καλή διαχείριση!” (vid)

Ο προπονητής του Παναιτωλικού δήλωσε, πως κρατά την συνολική προσπάθεια των παικτών του και κυρίως την νοοτροπία που έχει πλέον η ομάδα του Αγρινίου στο να διεκδικεί το θετικό αποτέλεσμα ξέχωρα από τον βαθμό δυσκολίας του κάθε αγώνα.

Ο ίδιος πάντως χαρακτήρισε το ματς ως ένα “παιχνίδι λαθών” και από τις δύο ομάδες με την δικιά του να μην μπορεί να διαχειριστεί τη ροή του και κυρίως εκείνο το σημείου όπου ήταν μπροστά στο σκορ!

Ήταν ένα παιχνίδι λαθώς και από τις δύο ομάδες. Πάντως αυτές οι ομάδες προσπάθησαν ως το φινάλε για τη νίκη κι αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο όπου επιβάλλαμε το ρυθμό μας κι αυτό είναι κάτι που θέλω να το βλέπω σε κάθε αγώνα με όποιον κι αν παίζουμε! Όμως δεν μπορέσαμε να κάνουμε σωστλή διαχείριση και να είμαστε προσεκτικοί στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όπου ήταν φυσικό οι αντίπαλοί μας να μας πιέσουν! Δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης και μετά υπήρξαν σημεία όπου χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας! Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε…” τόνισε μεταξύ άλλων στα κανάλια Novasports ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.