ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει βαλίτσες ο Μουργκ

Κοντά στην αποχώρηση ενός - ακόμη - ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο "Δικέφαλος"

Μετά τους Τέιλορ, Μιχάι, Τσιγγάρα, Λάμπρου ζυγώνει η ώρα γι’ ακόμη έναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

Ο λόγος για τον Τόμας Μουργκ. Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός, που είχε αποκτηθεί για να καλύψει το κενό που είχε δημιουργήσει η πώληση του Δημήτρη Πέλκα αλλά σχεδόν ποτέ δεν αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη θέση, ενημερώθηκε από το ξεκίνημα της σεζόν πως δε βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και μοιραία θα έπρεπε ν’ αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πριν από λίγο καιρό έφτασε κοντά στον …. επαναπατρισμό καθώς οι συζητήσεις με την αυστριακή Λασκ ήταν αρκετά προχωρημένες όμως στο τέλος αυτών δε βρέθηκε κοινός τόπος για τις δύο ομάδες προκειμένου να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία. Τις τελευταίες ημέρες το θέμα του Μουργκ επανήλθε στο προσκήνιο με νέο …. “μνηστήρα” την ομάδα της Πάφου.

Οι επαφές ανάμεσα στον “Δικέφαλο” και την κυπριακή ομάδα φέρεται να βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Με την καταληκτική ημερομηνία προσθαφαιρέσεων στα ρόστερ – και – των κυπριακών ομάδων να είναι απόψε το βράδυ, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα για τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας