ΠΑΟΚ: Στην Τουλούζ ο Τσιγγάρας

Οριστικοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (29/8) η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Τουλούζ για την παραχώρηση με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς του Χάρη Τσιγγάρα

Ο Χάρης Τσιγγάρας αφήνει τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει στην Τουλούζ! Το βράδυ της Δευτέρας (29/8) οι δύο ομάδες έφτασαν σε οριστική συμφωνία, με τον παίκτη να οδεύει την Τρίτη στη Γαλλία για τις απαραίτητες εξετάσεις και την υπογραφή του συμφωνητικού. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι, θα συνεχίσει στη γαλλικό σύλλογο έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Τουλούζ προβλέπει ότι ο παίκτης παραχωρείται σε πρώτη φάση από τους “ασπρόμαυρους” με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Για τον δανεισμό, η γαλλική ομάδα θα δώσει στον “Δικέφαλο” 300.000 ευρώ. Σε περίπτωση δε που στο τέλος του δανεισμού θέλει να κρατήσει τον παίκτη, θα πρέπει να δώσει το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πέρα των ποσών αυτών, υπάρχει μπόνους άλλων 300.000 ευρώ στην περίπτωση που ο Τσιγγάρας φτάσει σε συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών αυτή τη σεζόν. Επιπλέον, αν τελικώς οι Γάλλοι αποκτήσουν τον Τσιγγάρα το ερχόμενο καλοκαίρι, τότε προβλέπεται για τον ΠΑΟΚ ποσοστό της τάξης του 25% μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.