ΑΕΚ: Στην Τέλσταρ για δύο χρόνια ο Γιούσης

Παίκτης της Τέλσταρ είναι πλέον ο Χρήστος Γιούσης ο οποίος αφήνει την ΑΕΚ για να αγωνιστεί στη Β κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Αλλαγή σελίδας στην καριέρα του Χρήστου Γιούση ο οποίος θα συνεχίσει στην Ολλανδία και την Τέλσταρ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός όπως γράφουν οι Ολλανδοί υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την Τέλσταρ και την Παρασκευή ενδέχεται να είναι στην Ολλανδία για να βρεθεί στον αγώνα με την Χέλμοντ Σπορτ.

Ο Γιούσης αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας, Μίκε Σνούι ο οποίος όπως υποστηρίζουν οι Ολλανδοί δεν αποκλείεται να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του ακόμα και για τον αγώνα της Παρασκευής!

“Τον γνωρίζω καλά τον Γιούση από το δίκτυο των συνεργατών μου. Είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται στο “10”, του αρέσει να παίζει πίσω από τον επιθετικό. Ήταν κάτι που ψάχναμε. Τον είδα και από κοντά όταν η ΑΕΚ έκανε προπονήσεις στην Ολλανδία. Αρχικά δεν πίστευα ότι μπορεί να έρθει στην Τέλσταρ, αλλά πλέον είμαι χαρούμενος που τον έχουμε μαζί μας. Υπήρχαν κάποιες στιγμές που πίστευα πως δεν θα μπορέσουμε να τον έχουμε στην ομάδα μας” είπε ο Μίκε Σνούι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.