Άρης-Λεβαδειακός 3-0: Υπόθεση Μαντσίνι (hls)

Επιβλητική εμφάνιση και άνετη νίκη για τον Άρη εναντίον του Λεβαδειακού στο "Κεάνθης Βικελίδης" (3-0) με πρωταγωνιστή τον Μαντσίνι που πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ.

Καλοί οι καινούργιοι του Άρη, αλλά ο παλιός έχει τον τρόπο για να κάνει τη διαφορά. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν ασταμάτητος και με δύο εξαιρετικά γκολ οδήγησε τον Άρη στη νίκη με 3-0 κόντρα στον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα της Super League.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Ο Αργεντινός σκόραρε στο 12ο λεπτό και στο πρώτο των καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Γκρέι μετά από τρεις χαμένες ευκαιρίες βρήκε δίχτυα στο 68′ για να πετύχει το πρώτο του γκολ στη Super League.

Εξαιρετικός από τη στιγμή που πέρασε στο ματς, με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Μανού Γκαρθία, ο οποίος έδωσε πολλά πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι του Άρη. Ντεμπούτο για τον Ζερβίνιο με τη φανέλα του Άρη, καθώς πέρασε στο ματς στο 74‘ αντί του Πάλμα που αποθεώθηκε. Ντεμπούτο στη Super League και για τον Χατζηϊωάννου που πέρασε στο 82′ στη θέση του Γκρέι.

Τίμησαν τη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Καλεσμένοι στο show του Μαντσίνι

Με μία προσπάθεια για κάθε ομάδα άρχισε στο αγώνα, για τον Λεβαδειακό στο 2′ ο Μπελμόντ έστειλε τη μπάλα άουτ και στο ίδιο λεπτό ο Καμάτσο σούταρε πάνω στον Μάρκοβιτς.

Τα επόμενα λεπτά κύλησαν δίχως κάτι αξιόλογο, μέχρι το 12ο λεπτό, όταν ο Γκρέι με ωραία ενέργεια βρήκε τον Μαντσίνι, ο οποίος από το ύψος της περιοχής με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Μάρκοβιτς.

Ο Λεβαδειακός αντέδρασε με δύο καλές στιγμές στο 16′ και στο 17′, όμως τόσο ο Μουτινίο, όσο και ο Δούμτσιος είδαν τις προσπάθειές τους να σταματούν πάνω στον Κουέστα.

Στο 23′ ο Καμάτσο πλάσαρε τον Γκρέι, με τον Βινίσιους να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 38′ ο Κουέστα μπλόκαρε το σουτ του Δούμτσιου.

Κι ενώ το ημίχρονο έδειχνε να τελειώνει στο 1-0, ήρθε μια εξαιρετική ενέργεια του Μαντσίνι στο 46′ να κάνει το σκορ 2-0, με τον Αργεντινό να περνά ανάμεσα σε τρεις παίκτες των φιλοξενούμενων και με ωραίο πλασέ να σκοράρει για δεύτερη φορά στο ματς.

Η σκυτάλη πέρασε στον Γκρέι

Ο Λεβαδειακός ήταν η πρώτη ομάδα που απείλησε στο δεύτερο μέρος με τον Μουτίνιο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Μπράμπετς με προβολή να αποσοβεί την ισοφάριση, ενώ στο 51′ από γύρισμα του έτερου στόπερ, του Φαμπιάνο, ο Γκρέι εκτέλεσε στην κίνηση στέλνοντας τη μπάλα πάνω από την εστία του Μάρκοβιτς.

Ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία στο 55′ όταν από κλέψιμο του Πάλμα στον Μάρκοβιτς, η μπάλα έφτασε στον Μαντσίνι που σούταρε πάνω από την εστία του Λεβαδειακού.

Τέσσερα λεπτά μετά, νέα σπουδαία ευκαιρία για τον Άρη, με τον Μαντσίνι να φεύγει στην δεξιά πλευρά να κάνει ωραίο γύρισμα, ο Γκρέι σούταρε αμέσως όμως ο Μάρκοβιτς τον σταμάτησε αποσοβώντας το 3-0.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 62′ ο Γκρέι έχασε μία ακόμα ευκαιρία για να σκοράρει όταν από τρομερή ενέργεια βγήκε απέναντι από τον Μάρκοβιτς, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες να σκοράρει, ο Γκρέι τα κατάφερε στο 68′ τελειώνοντας το ματς. Ο Πάλμα έβγαλε εξαιρετική μπαλιά και ο Τζαμαϊκανός επιθετικός κοντρόλαρε, σούταρε και σκόραρε για το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Λούα Λούα στο 74′ προσπάθησε να νικήσει τον Κουέστα, όμως το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

H τελευταία ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Ζερβίνιο στο 89ο λεπτό, όμως ο Ιβοριανός που βρέθηκε απέναντι από τον Μάρκοβιτς, μετά από πάσα του Μάνου Γκαρθία, δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Οι συνθέσεις:
Άρης
: Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (82′ Μαζικού) – Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Νταμπό (46′ Πάπε Σεϊκ), Καμάτσο (46′ Μανού) – Πάλμα (74′ Ζερβίνιο), Γκρέι (82′ Χατζηϊωάννου).
Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς – Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος – Μεχία, Μπελμόντ (58′ Λούα Λούα) – Βρακάς (76′ Ρεγκίς), Συμελίδης (76′ Βουτσάς), Μουτίνιο (62′ Νίκας) – Δούμτσιος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.