Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Πρώτη νίκη με Βαλμπουενά ηγέτη

Τη πρώτη του εφετινή νίκη, στο έκτο επίσημο παιχνίδι πέτυχε ο Ολυμπιακός, που με κορυφαίο ποδοσφαιριστή του τον 37χρονο Ματιέ Βαλμπουενά επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Με οκτώ αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, παρέταξε την ομάδα του ο Κάρλος Κορμπεράν! Δεν έθελξε με την απόδοση του, αλλά πήρε την πολύτιμη νίκη κει στρέφει τώρα την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στη ρεβάνς του 1-1 της Κύπρου στο πρώτο παιχνίδι.

ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΟΡΜΗ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΦΤΕ

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με τον Βαλμπουενά σε πολύ καλή βραδιά, επιζήτησε ένα γρήγορο γκολ. Στο 4ο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, με τον Αγκιμπού να πιέζει τον Παντελάκη, αλλά να πλασάρει εκτός εστίας. Δύο λεπτά αργότερα οι “ερυθρόλευκοι” απείλησαν εκ νέου, με την κεφαλιά του Χασάν να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Πριόρ. Στο 8ο λεπτό ο Πριόρ έδιωξε εντυπωσιακά τη κοντινή κεφαλιά του Σισέ, ενώ στο 26΄ο Βαλμπουενά βρήκε με εκπληκτικό τρόπο τον Ρατζέλοβιτς, αλλά ο Σέρβος πλάσαρε πολύ άσχημα και η μπάλα έφυγε παράλληλα από την εστία!

Στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να απειλήσει την ομάδα της Ηπείρου, η οποία απείλησε στο τέλος όταν ο Λιάσος επειχήρησε τη σέντρα προς την περιοχή του ολυμπιακού, ο Μανωλάς άθελα του έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ στον παίκτη του ΠΑΣ.

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ ΣΚΌΡΑΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει γρήγορα το πολυπόθητο γκολ. Αφού πρώτα ο Ντε Λα Φουέντε είχε μία ωραία ατομική προσπάθεια που δεν είχε ευτυχή κατάληξη, στο 57ο λεπτό, ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου, ο Ματιέ Βαλμπουενά έδωσε τη λύση. Η σέντρα του Άβιλα, βρήκε σε επίκαιρη θέση τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, που με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στα 37 του χρόνια παίζει με πάθος 18χρονου και δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ο Ματιέ Βαλμπουενά σκόραρε για πρώτη φορά με κεφαλιά, μετά από 125 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Στο 74΄ οι ερυθρόλευκοι “σφράγισαν” τη νίκη τους, όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια ο ΕΛ Αραμπί τροφοδότησε τον Ρατζέλοβιτς κια ο Σέρβος με αριστερό σουτ έστιλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Οκτώ διαδοχικές νίκες ως γηπεδούχος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ο Ολυμπιακός και μάλιστα στις έξι από αυτές χωρίς να δεχθεί γκολ.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Μανωλάς (79΄Μπα), Σισέ, Ανδρούτσος (46΄Άβιλα), Κούτρης, Αγκιμπού Καμαρά, Μπουχαλάκης (54΄Εμβιλά), Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ντε Λα Φουέντε (64΄Μασούρας), Χασάν (54΄Ελ Αραμπί)
ΠΑΣ Γιάννινα: Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης (35΄λ.τ. Μπαγκαλιάνης), Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος (79΄Ριένστρα), Μέντες (61΄Τζίμας, Λώλης (61΄Παμλίδης), Κόντε (78΄ Σταματελόπουλος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.